Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένας .... ανατρεπτικός Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτεται στους «Έλλη…νες»! (vd)

Ένας .... ανατρεπτικός Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτεται στους «Έλλη…νες»! (vd)
Με τα τραγούδια του έχει «σημαδέψει» τις ζωές μας. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήρθε στην Τρίπολη και τραγούδησε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, σε μία ... "Μυστική Συνάντηση", με τον Παναγιώτη Μάργαρη, στην κιθάρα.
Το κοινό της Τρίπολης γέμισε το θέατρο και «ταξίδεψε» μουσικά με δύο σπουδαίους καλλιτέχνες.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε αποκλειστικά στους «Έλλη…νες» και στην Έλλη Αρτοπούλου, σε μία ανατρεπτική συνέντευξη, με πάθος και συναίσθημα.
Τον συναντήσαμε στα καμαρίνια του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, λίγο πριν ξεκινήσει η μουσική παράσταση. Χαμογελαστός, μάς δέχθηκε και εξ’ αρχής δήλωσε «τρελός gadgetάκιας»! Διασκεδάζει με την τεχνολογία και δεν το κρύβει ..
Η συνέντευξη ξεκινά και ο Σταμάτης μιλά για τον πατέρα του που ήταν ξυλέμπορος και γυρνούσαν την Ελλάδα. Θυμάται τις στροφές του Κολοσούρτη και στα παιδικά του χρόνια, θυμάται το Μαλλιαροπούλειο σαν… γκρεμίδι. Τότε σκεφτόταν «πότε θα φτιαχτεί αυτό το θέατρο;». Όταν αργότερα, έμαθε ότι το Θέατρο φτιάχτηκε (τότε που Δήμαρχος ήταν ο Αλεκος Κοτσιάνης), συγκινήθηκε …
«Δεν έχω γράψει ούτε το 1/10 από αυτά που μπορώ να κάνω και ίσως φύγω με αυτό τον καημό» λέει μελαγχολικά ο σπουδαίος καλλιτέχνης.
Για τους νέους ανθρώπους που δηλώνουν απαισιόδοξοι, λέει ότι αυτός ο τόπος έχει περάσει πολύ χειρότερα και άντεξε και θυμάται τη γιαγιά του, μία αρχόντισσα από την Ανατολική Ρωμυλία που προσφύγεψε και πέρασε πολύ δύσκολα, αλλά άντεξε..
«Δεν μας λείπει ο έρωτας, μας λείπει η τόλμη» λέει και καλεί τον κόσμο να διαβάσουν όλοι το λόγο του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα, όταν μίλησε στη νεολαία.
«Δεν ανήκω στο κόμμα που κυβερνά, αλλά πάνε εκδότες στους εισαγγελείς, βγαίνουν ντροπές και αίσχη, δεν είναι λίγο..» υπογραμμίζει και λέει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία συνομοσπονδία εγκληματιών και μέθυσων.
«Τα έκαναν όλα γης μαδιάμ το Σημιταριό και το εγκληματικό κόμμα που λέγεται το ΠΑΣΟΚ» λέει οργισμένος και τονίζει ότι δεν θέλει να στενοχωρεί τον κόσμο που πίστεψαν και ψήφισαν κάπου, κάποια στιγμή.
«Θέλω αυτό τον τόπο να ανασταίνεται, όπως αναστήθηκε και το Μαλλιαροπούλειο θέατρο» λέει κλείνοντας …

12765772 1107736822603817 503091726 o

«Από έναν καλλιτέχνη, όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, μπορείς να λάβεις και να νιώσεις απίστευτα συναισθήματα. Ο λόγος του περιέχει … εμπειρία ζωής. Ένας άνθρωπος που ήθελα πάντα να γνωρίσω και να συζητήσω μαζί του, πιστεύοντας πως θα αποκομίσω πολλά στοιχεία τέχνης & συναισθημάτων.
Υποκλίθηκα, όταν ανέφερε πως οι νέοι πρέπει να τολμούν & να μην φοβούνται… Και εδώ ακριβώς αναρωτιέμαι, αφού ένας Έλληνας καλλιτέχνης τολμά να συμβουλεύσει και να παροτρύνει θετικά τους νέους μας να νιώθουν, να διεκδικούν, να ερωτεύονται, να τολμούν, να διαβάζουν, να ταξιδεύουν, γιατί οι συμβουλάτορες αυτής της χώρας όλα αυτά θέλουν να τα εκμηδενίσουν;;; Μάλλον, γιατί κάποιους τους συμφέρει να γίνουμε όλοι… ρομποτάκια… Να μην νιώθουμε, να μην ζούμε…
Ακριβώς για όλα αυτά που ανέφερα εκτίμησα, σεβάστηκα και διαφοροποίησα τον Σταμάτη Κραουνάκη, πάνω από όλα ως άνθρωπο με αξίες, για την απλότητα του, τα δυνατά συναισθήματά του, την χρυσή φωνή του, την ειλικρίνειά του & το πάθος του για ζωή και δημιουργία!!!
Εύχομαι από καρδιάς, ό,τι καλύτερο σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, καλλιτέχνη που μάς κάνει περήφανους τόσα χρόνια, μέσα από τις χρυσές επιτυχίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και μας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας».
Έλλη Αρτοπούλου

 

12776811 1107253012652198 1344548892 o

Το ντύσιμο της Έλλης Αρτοπούλου επιμελήθηκε το κατάστημα Black Out, στην οδό Δαρειώτου 23, στην Τρίπολη και τα κοσμήματα ήταν από το κατάστημα Cinderella, στην οδό Δαρειώτου 9, στην Τρίπολη.

Black Out Κάνε Like στην επίσημη σελίδα, ΕΔΩ!
Cinderella Κάνε Like στην επίσημη σελίδα, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...