Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Η Ζακυνθινή παραγωγή που κάνει το γύρο όλου του κόσμου! (vd)

«Έλλη…νες»: Η Ζακυνθινή παραγωγή που κάνει το γύρο όλου του κόσμου! (vd)
Η πανέμορφη Ζάκυνθος, με τις φυσικές ομορφιές της, την ανοιξιάτικη φύση, τις εικόνες των τελετών, τα μνημεία και τους τόπους, που συνδυαστικά δείχνουν στον εν δυνάμει επισκέπτη της υπόσχεται ότι εκεί θα ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και την Μεγαλοβδομάδα.
 
Τα έθιμα και οι παραδόσεις τιμώνται από τους πολίτες της και η ατμόσφαιρα είναι κάθε χρόνο πιο συγκινητική. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, επισκέπτονται το νησί ξανά και ξανά ζώντας την εμπειρία της Μεγάλης Εβδομάδας, της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού και του παραδοσιακού Πάσχα.
 
Παρακολουθήστε όλοι το video και απολαύστε ένα τόπο με ιστορία… Ένα νησί με παραδόσεις… Εικόνες και ήχοι που δημιουργούν μοναδικές στιγμές!
 
Γιατί το Ζακυνθινό Μεγαλοβδόμαδο είναι εμπειρία Ζωής. Ένα Πάσχα στο νησί της μουσικής, των ποιητών, της έμπνευσης, της αγάπης, των λουλουδιών, της αντίθεσης, των αρωμάτων, της άνοιξης!!!
 
«Ζάκυνθος – Το φιόρο του Λεβάντε»
 
Αυτό το Πάσχα ζήσε ένα συναρπαστικό ταξίδι, με μοναδικό προορισμό στην Ζάκυνθο!
 
«Νιώθω υπερήφανη γι' αυτή την πρωτοβουλία που ανέλαβε και υλοποίησε το Περιφερειακό κανάλι Ιόνιαν Channel με επικεφαλής τον κο Σπύρο Καμπιώτη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φόρα πως τα Μ.Μ.Ε., δημιουργούν και προβάλουν θέματα τα οποία δίνουν σε όλους μας έμπνευση, για να ζήσουμε και να νιώσουμε μοναδικές στιγμές που θα μάς φέρουν πάλι την αισιοδοξία και την ελπίδα, πρώτα από όλα στην ψυχή μας.
 
Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, θα ήθελα όλοι σας να παρακολουθήσετε αλλά και να το διαδώσετε, από τη μια άκρη στην άλλη άκρη της γης, με στόχο τη διάδοση του μεγαλείου της Ελλάδας, που ακόμα και σε αυτούς τους επίπονους και δύσκολους καιρούς οι Έλληνες δεν τα παρατάμε και κάνουμε ό,τι καλύτερο, με όποιο κόστος, για να λάμψει πάλι, έτσι όπως της αξίζει! Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κο Δημήτρη Στραβόλεμο για την δημιουργία του υπέροχου βίντεο .
 
Πάντα να θυμάστε πως οι ρόλοι ορισμένες φορές αντιστρέφονται για κάποιο λόγο… και εμείς θα πρέπει να τους επαναφέρουμε με κόπο, πολύ κόπο, αλλά αξίζει. Η Ελλάδα μας, έχει ανάγκη την αγκαλιά όλων για λίγο ακόμα, έως να έρθει η στιγμή που θα μάς πάρει εκείνη μια μεγάλη αγκαλιά και θα λάμψουμε όλοι μαζί! Η Ελλάδα είναι η μητέρα όλων μας!»
 
 

1 σχόλιο

  • Chris P. ΝΕW YORK
    Chris P. ΝΕW YORK Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλλη εσύ αξίζεις συγχαρητήρια!Χαμογελάμε και εμείς μαζί σου.Η Ελλάδα θα τα καταφέρει κυρίως με ανθρώπους όπως εσύ.Χαιρετίσματα σε όλους τους Αρκάδες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...