Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «Ρόταρυ» … αποκαλύπτονται στους Έλλη … νες!(vd)

Οι «Ρόταρυ» … αποκαλύπτονται στους Έλλη … νες!(vd)
Την πόλη της Τρίπολης επισκέφτηκε ο νέος διοικητής Ελλάδας της οργάνωσης «Ρόταρυ», κύριος Απόστολος Μαματάς, πριν λίγες μέρες.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» τον συνάντησε και συνομίλησε μαζί του, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλλη…νες» και στην Έλλη Αρτοπούλου, αποκαλύπτοντας τι πρεσβεύει η οργάνωση, ποιοι συμμετέχουν, ποιες οι δράσεις τους, ανά τον κόσμο, αλλά και πιο συγκεκριμένα στην Αρκαδία, ποια η σχέση τους με την θρησκεία και πολλά άλλα σημαντικά θέματα.
“Μια αληθινή πρόκληση για τους «Έλλη…νες» η συνάντηση μου με τον νέο διοικητή Ελλάδας της οργάνωσης Ρόταρυ, κύριο Απόστολο Μαματά.

 

13734658 1209257199118445 383239930 n
 
"Αγαπημένοι μου, ο στόχος μου πάντα είναι να ενημερώνεστε -μαζί σας κι εγώ φυσικά-, με σκοπό τη γνώση.
Για την οργάνωση Ρόταρυ, αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα, ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που ισχύουν. Η συνάντησή μου με το νέο διοικητή, πραγματικά είχε αποτέλεσμα μια άκρως αποκαλυπτική και ουσιαστική συνέντευξη, για το τι ακριβώς πρεσβεύει η οργάνωση, από ποιους αποτελείται και τι δράσεις υλοποιεί σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Αξίζουν συγχαρητήρια, για έναν μόνο λόγο. Τολμούν μέσα από τις πράξεις τους να χαρίζουν πολλά χαμόγελα και αυτό το επικροτώ. Διότι, υπάρχουν άνθρωποι ακόμη… Άνθρωποι, που κοιτούν γύρω τους και ανακαλύπτουν ανάγκες ζωής και επιβίωσης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Παύλο Πουλογιαννόπουλο, που με κάλεσε να τον συναντήσω και το ξενοδοχείο Mainalon Resort Hotel, στην Πλατεία Άρεως, για την άψογη φιλοξενία του στον συνεδριακό του χώρο."
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...