Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Αυτογνωσία" on air με την Πένυ Δεληγιάννη!

"Αυτογνωσία" on air με την Πένυ Δεληγιάννη!
Ακούγοντας τη λέξη εξάρτηση, σίγουρα το μυαλό σας πηγαίνει στο κακό.

Είναι λογικό, αφού τη σημερινή εποχή οι άνθρωποι εξαρτώνται από το άγχος, τη ψυχική πίεση και την αβεβαιότητα, μη βρίσκοντας τρόπους να ανταπεξέλθουν και εξαρτώνται από αυτά, γιατί νομίζουν ότι δεν υπάρχουν λύσεις!

Σε αυτή την εποχή όμως υπάρχουν και άνθρωποι που την εξάρτηση, δηλαδή την έντονη προσήλωση ενός ατόμου προς ένα αντικείμενο ή άλλο άτομο, επικεντρώνουν τη ζωή τους στη θετικότητα και στην απεξάρτηση της ψυχής τους, από ότι επιβαρυντικό και δηλητηριώδες και από οποιαδήποτε εξαθλίωση!

Σήμερα στην εκπομπή της Πένυς Δεληγιάννη θα συναντήσουμε 2 υπέροχους ανθρώπους, την Εύα & τον Κώστα , δημιουργούς του ανθρωπιστικού κέντρου απεξάρτησης «Αυτογνωσία», όπου 10 χρόνια προσφέρουν ένα ανεκτίμητο έργο και που θα μας εμπνεύσουν για το
αδύνατο που γίνεται «δυνατό»!

Το Καλημέρα Αρκαδία και η Έλλη Αρτοπούλου θα αναπτύξει το πώς τα Μ.Μ.Ε. μπορούν να κατευθύνουν τους ανθρώπους σε εξαρτήσεις και πως η κοινωνία μας, θα γίνει πιο «πλούσια» με ειδήσεις έμπνευσης!

 Μαζί θα είναι και η ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια Όλγα - Παναγιώτα Καραθανάση για να μα προσεγγίσει επιστημονικά το θέμα των εξαρτήσεων.

Ραντεβού λοιπόν, ακριβώς στις 7 το απόγευμα στους 91,5 fm , ή διαδικτυακά μέσω του e-radio.gr κλικ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...