Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όταν οι "Έλλη...νες" συνάντησαν τον καταξιωμένο λαουτιέρη Χρήστο Ζώτο!

Όταν οι "Έλλη...νες" συνάντησαν τον καταξιωμένο λαουτιέρη Χρήστο Ζώτο!

Το Μουσικό Κέντρο Εκμάθησης ''7φθογγο'', έκλεισε τον κύκλο δωρεάν σεμιναρίων, με μοναδικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής που  τιμήσαν την πόλη της Τρίπολης! Συγκεκριμένα τον βιολιστή Νίκο Χατζόπουλο, ο οποίος ήδη είναι μέλος του κέντρου εκμάθησης, αλλά και τον γνωστό μκαταξιωμένο λαουτίστα Χρήστο Ζώτο οι οποίοι παραρουσιάζουν σε βαθός την παραδοσιακή και λαϊκή μουσική της Ελλάδος!

Μετά το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης ο παγκοσμίου φήμης λαουτίστας Χρήστος Ζώτος, μίλησε στην Έλλη Αρτοπούλου και στην εκπομπή "Έλλη...νες"!

"Είναι αυτές οι στιγμές, που νιώθω υπερήφανη ως Ελληνίδα. Ο παγκοσμίου φήμης λαουτίστας Χρήστος Ζώτος, παρέδωσε "πηγές έμπνευσης" για μέτρο σύγκρισης, στην επιλογή των μουσικών μας ακουσμάτων! Ελπίζω οι νέοι μουσικοί, να τολμήσουν και να εμπνευστούν από την αυθεντική πορεία τέτοιων καταξιωμένων ανθρώπων, με στόχο να κρατήσουμε ενεργά τα ελληνικά αυθεντικά ακούσματα! 

Αγαπημένοι μου γονείς, γνωρίστε στα παιδιά σας την μουσική! Γνωρίστε τους τα όργανα μουσικής! Είναι ένας μοναδικός τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων! Η εποχή που διανύουμε, οδηγεί μικρούς και μεγάλους στην μεγαλύτερη απόρριψη του ίδιου μας του εαυτού. Συγκεκριμένα, στην απόκρυψη των συναισθημάτων μας. Απελευθερώστε τις αισθήσεις μέσα από μια από τις πιο μεγάλες κληρονομιές της χώρας μας! Την μουσική παιδεία που έχει γίνει αγαπημένη όλου του πλανήτη!"

Έλλη Αρτοπούλου

  • Τι είπε για το γνωστό τραγούδι "καγκέλια";
  • Τι συμβουλή έδωσε στους γονείς για την μουσική παιδεία των παιδιών τους;
  • Ποια η σχέση του με τον καταξιωμένο βιολιστή Νίκο Χατζόπουλο;
  • Γιατί επισκέπτεται συχνά την Τρίπολη;

Δείτε το βίντεο: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...