Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κ. Κατσογιάννη: "Οι γονείς μου με στήριξαν για να ζήσω το όνειρο μου"! (vd)

Κ. Κατσογιάννη: "Οι γονείς μου με στήριξαν για να ζήσω το όνειρο μου"! (vd)

Η αγαπημένη -με καταγωγή από την Αρκαδία- 16χρονη Κωνσταντίνα Κατσογιάννη,  μετά από τον τελικό του “The Voice Greece”, μίλησε στο Καλημέρα Αρκαδία και στην Έλλη Αρτοπούλου, για την εμπειρία της!

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, προτρέπει τους νέους να κυνηγούν τα όνειρα τους, να δουλεύουν γι' αυτά, διότι "χωρίς κόπο δεν μπορεί να γίνει τίποτα", όπως αναφέρει!

Για την στήριξη των γονιών της στην προσπάθεια της να ζήσει το δικό της

όνειρο, αλλά και για την γλυκιά συνεργασία της με τον Κωστή Μαραβέγια!

Μιας και η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε δύο μέρες πριν μπει το νέο έτος του 2018, τραγούδησε υπό τους ήχους της αγαπημένης της κιθάρας το τραγούδι «Δύο μέρες μονο» εντός του Μαλλιαροπούλειο Θεάτρου της Τρίπολης!

«Όμορφοι άνθρωποι μου, πόσο πιο γλυκά και ποιοτικά μπορούσε να κλείσει η χρονιά μας, με αυτήν τη μικρή κυρία! Ένας υπέροχος άνθρωπος, με βάθος ψυχής, μοναδικό ταλέντο, δυνατές αξίες και λαμπερό χαμόγελο!Μας έκανε υπερήφανους μέσα από το «The Voice Greece” φτάνοντας έως και τον τελικό! Αναρωτιέμαι πως μπορεί μια τόσο νέα γυναίκα να αναγνωρίζει πως η πρόοδος της, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την ευθύνη της, να επιλέξει εάν θα ακολουθήσει τα όνειρα της, κινητοποιώντας κάθε θέλω της!!!

Όταν την άκουσα να ερμηνεύει το τραγούδι "Στερεότυπα", πράγματι συγκινήθηκα!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους υπέροχους γονείς της που στάθηκαν πλάι της σε κάθε βήμα, αλλά και σε εκείνη που έχει αγκαλιάσει ισχυρές αξίες της ζωής! Θα κρατήσω αυτό που είπε ... «Η αγάπη σε πάει παντού. Ο εγωισμός πουθενά. Τολμήστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας!»

Η Αρκαδία μας για άλλη μια φορά είναι υπερήφανη μαζί σου Κωνσταντίνα!»

Έλλη Αρτοπούλου

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...