Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλά για την σχέση του με την Αρκαδία και συμβουλεύει τους νέους! (vd)

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλά για την σχέση του με την Αρκαδία και συμβουλεύει τους νέους! (vd)

Μια ουσιαστική συζήτηση είχε στην προηγούμενη εβδομάδα, στο Στρασβούργο, η Έλλη Αρτοπούλου με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Η συζήτηση είχε ως επικέντρο τους νέους ανθρώπους!

Ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης δίχως να χρησιμοποιήσει τον γνωστό «ξύλινο» πολιτικό λόγο και με την πολυετή εμπειρία του, έδωσε συμβουλές προς τη νεολαία για τους λόγους που θα πρέπει οι νέοι πολίτες της χώρας μας να μελετούν τα ευρωπαϊκά θέματα και να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

«Φταίει η ευρωπαϊκή ένωση που δεν έχει πείσει ακόμα τους νέους πόσο

ενδιαφέροντα είναι τα θέματα.Πρέπει η ευρωπαϊκή ένωση να γίνει πιο ελκυστική. Τι θέλουν οι νέοι άλλωστε; Θέλουν εργασία, πρόσβαση στην πληροφόρηση, θέλουν προοπτική και θέλουν να ασχολούνται με κάτι που επηρεάζει θετικά την ζωή τους. Η δική μου συμβουλή είναι γνώση, τόλμη και δουλειά », είπε, μεταξύ άλλων.

Λίγο πριν το τέλος της συζήτησης, αφηγήθηκε μια πολύ όμορφη ιστορία σχετικά με τα Λαγκάδια Γορτυνίας! Συγκεκριμένα ανάφερε πως πολλά οικήματα χτίστηκαν από Ηπειρώτες μαστόρους οι οποίοι έμειναν στα Λαγκάδια και παντρευτήκαν εκεί.

Υπάρχει λοιπόν, μια ρίζα που ενώνει τα χωριά της Αρκαδίας με τα ορεινά χωριά της Ηπείρου απ’ όπου και κατάγεται ο ίδιος. Πριν 38 χρόνια παρουσιάστηκε στο Πεζικό Τρίπολης και επειδή ήταν Αριστούχος Πανεπιστημίου, τον έκαναν σκαπανέα. Αυτό που δεν θα ξεχάσει, ήταν το ισχυρό κρύο της Τρίπολης! Επισκέπτεται συχνά την Τρίπολη και τη θαυμάζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...