Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κουρμπέλης μιλά αποκλειστικά στους «Έλλη…νες»!

Ο Αρκάς ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κουρμπέλης μιλά αποκλειστικά στους «Έλλη…νες»!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Αρκάς Δημήτρης Κουρμπέλης απολαμβάνει τις διακοπές του -πριν ξεκινήσουν επίσημα οι προετοιμασίες για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν- στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αρκαδία!

Το Καλημέρα Αρκαδία συνομίλησε μαζί του για πολύ ενδιαφέροντα θέματα!

Αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την πολύτιμη στήριξη της οικογένειας του στα «θέλω» του, το ποδοσφαιρικό του «σπίτι» που του έδωσε την ευκαιρία να ωριμάσει τις ικανότητες του, συμβουλεύει πως οι νέοι, μπορούν να κατακτήσουν τα δικά τους «θέλω» αλλά και μεταξύ άλλων ποιο είναι αυτό που άφησε πίσω για να φτάσει τον στόχο του αλλά και το συστατικό «επιτυχίας» για κάθε άνθρωπο!

kourbelis

«Ένας ισορροπημένος άνθρωπος με ηγετικό χαρακτήρα! Είναι πράγματι τόσο όμορφο να γνωρίζω ειδικά τόσο νέους ανθρώπους που έχουν όραμα και στόχους! Όμως πέραν από αυτό, να δουλεύουν με πείσμα για να ζήσουν το όνειρό τους!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μας κάνει υπερήφανους μέσα από την επαγγελματική του πορεία τόσο ως Αρκάδες όσο και ως Έλληνες! Θα μείνω σε αυτό που είπε, πως για να είσαι ευτυχισμένος, θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή!

Του ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσει με πίστη και με όραμα για ότι καλό επιθυμεί εκείνος!»

Έλλη Αρτοπούλου

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...