Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδήλατα δρόμου | Το πιο γρήγορο σύστημα thru-axle δημιούργησε ο Παναγιώτης Θεοχάρης από τη Δημητσάνα!

Ποδήλατα δρόμου | Το πιο γρήγορο σύστημα thru-axle δημιούργησε ο Παναγιώτης Θεοχάρης από τη Δημητσάνα!

Ο Παναγιώτης Θεοχάρης, έλκει την καταγωγή του από τη Δημητσάνα Γορτυνίας και είναι μηχανικός, ιδιοκτήτης ποδηλατικού καταστήματος, του πρώτου Zwift Center στην Ελλάδα και επίσημος μηχανικός της SEG Racing Academy.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, που σύμφωνα με το mbike.gr, καινοτομεί δημιουργώντας το πιο γρήγορο σύστημα thru-axle της παγκόσμιας αγοράς αυτή τη στιγμή.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συστήματος του Παναγιώτη Θεοχάρη είναι η εύκολη, γρήγορη και ταυτόχρονα ασφαλής σύσφιξη του τροχού από οποιοδήποτε χρήστη/μηχανικό, χωρίς ειδικά εργαλεία και κυρίως χωρίς καμία απολύτως επέμβαση στο ποδήλατο τηρώντας έτσι τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής. 

Το καινότομο σύστημα thru-axle του Παναγιώτη Θεοχάρη έχει δοκιμαστεί εκτεταμένα απο τον ταλαντούχο έλληνα αναβάτη της SEG Racing Academy, Γιώργο Σταυράκακη, κάτω απο τις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης και με απόλυτη επιτυχία.

Ήδη έχει φτάσει στα χέρια ξένων εταιρειών οι οποίες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξή του.

Προς το παρόν λοιπόν, το σύστημα – αν και πλήρως λειτουργικό – βρίσκεται σε μορφή εξέλιξης, με τον Παναγιώτη να δοκιμάζει συνεχώς νέα υλικά για την κατασκευή του. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε ακόμα ακριβή πληροφόρηση για το συνολικό βάρος του συστήματος.

Περισσότερα, δείτε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...