Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Επιτέλους, εγκρίθηκε η κυκλοφορία του ασθενοφόρου που έγινε δωρεά το ... 2017 στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας!

Γορτυνία | Επιτέλους, εγκρίθηκε η κυκλοφορία του ασθενοφόρου που έγινε δωρεά το ... 2017 στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας!

Ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής και επιχειρηματίας Αναστάσιος Βλάχος προχώρησε στις αρχές του 2017 σε μία δωρεά ενός σύγχρονου ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Συγκεκριμένα, έκανε μία δωρεά ενός νοσοκομειακού αυτοκινήτου (ασθενοφόρου) 4Χ4 μάρκας VOLKSWAGEN – VW T4 DIESEL – ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709 από την Εταιρεία Α. ΒΛΑΧΟΣ ΑΕ με αποκλειστικό σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου και του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας έκανε αποδεκτή τη δωρεά, όμως έκτοτε το θέμα «κόλλησε» αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έδωσε άδεια κυκλοφορίας για το ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα (σχεδόν δύο χρόνια μετά!) το θέμα να παραμένει σε εκκρεμότητα.

Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, το Νοέμβριο του 2018, αποφασίστηκε ομόφωνα είναι η δωρεά του ασθενοφόρου οχήματος ιδιοκτησίας του Δήμου Γορτυνίας μάρκας VOLKSWAGEN – VW T4 DIESEL – ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709 στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Γορτυνίας. 

Εν τέλει, το θέμα ξεμπλόκαρε μόλις ... χθες, στις 27/3/2020! Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε να τεθεί σε κυκλοφορία, το όχημα εργοστασίου κατασκευής WV το οποίο προήλθε από δωρεά από τον Δήμο Γορτυνίας στην 6Η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδος.

Το όχημα θα φέρει υποχρεωτικά περιμετρικά του πήγματος κίτρινη λωρίδα πάχους 10 cm και τον τίτλο της Υπηρεσίας στις δύο πλαϊνές πλευρές του. Θα χορηγηθούν πινακίδες κυκλοφορίας ( Ν.Π.Δ.Δ. ) του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες της 6Ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδος.

Απομένει να δούμε τι σημαίνει "για τις ανάγκες της 6ης ΥΠΕ" και πότε το ασθενοφόρο θα δοθεί για τις πραγματικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ασθενοφόρο!

© www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...