Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: "13 Μήνες Διοίκησης Κούλη – Αποστολόπουλου. 13 Μήνες χαμένοι για τη Γορτυνία μας. 13 μήνες σκοτάδι"

Λύτρας: "13 Μήνες Διοίκησης Κούλη – Αποστολόπουλου. 13 Μήνες χαμένοι για τη Γορτυνία μας. 13 μήνες σκοτάδι"
Ο Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γορτυνίας τοποθετείται Δημόσια: «13 Μήνες Διοίκησης Κούλη – Αποστολόπουλου. 13 Μήνες χαμένοι για τη Γορτυνία μας. 13 μήνες σκοτάδι. Ζητώ την συμπόρευση των Γορτυνίων για να αναλάβουμε τη Σύγχρονη Διοίκηση της Γορτυνίας μας με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Η προσωπική μου αντίληψη για τη Συνδιοίκηση Κούλη-Αποστολόπουλου στο Δήμο Γορτυνίας, εξακολουθεί να περιγράφεται με μελανά χρώματα. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους πως είναι αδύνατον να είναι αποτελεσματικοί, καινοτόμοι και να φέρουν νέες ιδέες στη Διοίκηση της Γορτυνίας μας. Δεκατρείς μήνες από την ανάληψη της διοίκησης από τις παρατάξεις τους η προσωπική μου άποψη είναι απόλυτη. Οδηγούν μαθηματικά με ακρίβεια την Γορτυνία στην Παρακμή και στην Ερήμωση. Είναι ανίκανοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Δεν έχουν αντιληφθεί τις κρίσιμες ιστορικές στιγμές για τα χωριά μας που ερημώνουν εξακολουθητικά, την βαθιά αιμορραγία στο κορμί της Αγαπημένης μας Γορτυνίας.
Λες και ξέθαψαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας πρακτικές που οδήγησαν την Γορτυνία μας σε βαθιά συνεχιζόμενη κρίση. Πρακτικές όπως τακτοποίηση χειροκροτητών σε θέσεις και προσλήψεις τους, αγενής μεταχείριση εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, απουσία κάθε στρατηγικής και στόχευσης στις ενέργειές τους, απαράδεκτη μεταχείριση Δημοτικών Υπαλλήλων, Συμπεριφορές αλαζονείας και Κομπασμού, ένα συνονθύλευμα που θέλω να ξεχάσω. Ανύπαρκτη οικονομική διαχείριση, σχεδόν μηδενική εκτέλεση του ψηφισμένου τεχνικού δελτίου, υλοποίηση του προϋπολογισμού σε ελάχιστα επίπεδα. Πλήρης αδυναμία να υλοποιήσουν σχέδια και προτάσεις. Μοναδική Δικαιολογία σαν ανέκδοτο αυτά που παραλάβαμε από τον Γιαννόπουλο ήταν μπάχαλο και στη συνέχεια για όλα φταίει ο Κορωναίος.
Παραθέτω ενδεικτικά στην συνέχεια 30 πρακτικές και όψεις της Διοίκησής τους που αποτελούν για μένα παραδείγματα προς αποφυγή!!!

Ζητώ την Στήριξη των Δημιουργικών Γορτυνίων για να πάμε επιτέλους τον τόπο μας μπροστά. Δεν αξίζει στη Γορτυνία μας αυτό το χάλι σε όλους τους τομείς.

3 σχόλια

  • Δημήτρης Αντωνίου
    Δημήτρης Αντωνίου Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριν ενάμιση χρόνο ήταν το φώς;

  • Βάσω
    Βάσω Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαζί σου Μιλτιάδη! Εμείς που σε γνωρίσαμε ακολουθούμε το φως της ψυχής σου! Τα εκκλησιαστικά τα έχει αναλάβει άλλος! Προχώρα αγόρι μου!!! Μην ακούς κανέναν!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, μωρέ, γιατί αν έβγαινες εσύ δήμαρχος, θα ερχόταν το ανέσπερο φως της Ανάστασης και θα τους τύφλωνες όλους με τη λάμψη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...