Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτικός γάμος εν μέσω covid στη Δημητσάνα - Παντρεύτηκαν λίγο καιρό πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού! (εικόνες)

Πολιτικός γάμος εν μέσω covid στη Δημητσάνα - Παντρεύτηκαν λίγο καιρό πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού! (εικόνες)

            Tη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου τελέστηκε στην έδρα του Δήμου ο πολιτικός γάμος της Αντιγόνης Πογιατζή και του Ηλία Λιατσόπουλου, λίγο καιρό πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Το Δημαρχείο «προετοιμάστηκε» κατάλληλα για την τελετή λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στο νησί της Μυκόνου, όπου, η Αντιγόνη εργάζεται ως ξεναγός και ο Ηλίας ως αερολιμενάρχης. Παρόλα αυτά, μας προκαλεί συγκίνηση το γεγονός, ότι, επέλεξαν για το γάμο τους τη Δημητσάνα, καθώς θέλησαν να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία, το χωριό Σέρβου. Επίσης, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η νύφη έλκει την καταγωγή της από την Κύπρο, δεδομένης και της αδελφοποίησης της Δημητσάνας με την κοινότητα Κατωκοπιάς Κύπρου και των στενών σχέσεων που διατηρεί η Γορτυνία με την περιοχή. 

            Παρών στο γάμο ήταν και ο κ. Δημήτρης Μπόρας, φίλος του γαμπρού και Δημοτικός Σύμβουλος, με καταγωγή επίσης από το χωριό Σέρβου.

            Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, προσέφερε στο ζευγάρι μια έκδοση για την ιστορία της Αρκαδίας και τους ευχήθηκε να είναι ο κοινός τους βίος, ανθόσπαρτος.

            Σε αυτούς τους δυο νέους και ωραίους ανθρώπους, ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν υγεία, αγάπη, ευτυχία, μακροημέρευση και αμοιβαία κατανόηση! Με το καλό να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Να ζήσετε Αντιγόνη και Ηλία!

2 σχόλια

  • Νίκος Κωνσταντόπουλος
    Νίκος Κωνσταντόπουλος Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ζήσετε! Κι εσύ γαμπρε την νύφη ν αγαπάς! Όλα με το καλό Ηλία μου!

  • Χρίστος Πογιατζής
    Χρίστος Πογιατζής Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι καλύτερο στο νέο ζεύγος. Ευχές για αέναη αληθινή αγάπη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...