Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπεριφερειάρχης Λαμπρόπουλος: "Εφόσον ζητηθεί από τον Δήμο Γορτυνίας, μπορούμε να συνδράμουμε για έργα στον κόμβο Καρκαλούς"

Αντιπεριφερειάρχης Λαμπρόπουλος: "Εφόσον ζητηθεί από τον Δήμο Γορτυνίας, μπορούμε να συνδράμουμε για έργα στον κόμβο Καρκαλούς"

Την πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει σε παρεμβάσεις στον κόμβο της Καρκαλούς, εφόσον αυτό ζητηθεί από τον Δήμο Γορτυνίας (μιας και το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται στην αρμοδιότητα του Δήμου) εκφράζει με έγγραφό του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος απαντά στον κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο και τονίζει: "Σε συνέχεια του σχετικού έγγραφο του κ. Παναγιωτακόπουλου Γ. που αφορά στη σήμανση στον κόμβο της Τ.Κ. Καρκαλούς, σας ενημερώνουμε ότι η συντήρηση του εν λόγω τμήματος του οδικού δικτύου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Π.Ε. Αρκαδίας . καθώς βρίσκεται εντός ορίων της Τ.Κ. Καρκαλούς.

Η Δ.Τ.Ε.Π.Ε. Αρκαδίας μπορεί να συνδράμει με τοποθέτηση πινακίδων επικινδύνων θέσεων και ανανέωση της διαγράμμισης εφόσον ζητηθεί από το Δήμο Γορτυνίας. Η Διεύθυνση Τεχνικών 'Εργων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΕΔΡΑ) , στην οποία κοινοποιείται το παρόν , παρακαλείται για τις ενέργειές της όσον αφορά στο φωτισμό του κόμβου της Τ.Κ. Καρκαλούς λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω αναφερόμενα περί αρμοδιότητος.

Τα αναφερόμενα ως προς τις απαγορευτικές πινακίδες προς την Τ.Κ. Βαλτεσινίκου, έχουν ρυθμιστεί με την υπάρχουσα οριζόντια σήμανση (διαγράμμιση) του οδοστρώματος."

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

1 σχόλιο

  • αγριολούλουδο
    αγριολούλουδο Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ??? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΩΡΑ??? ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!! ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...