Menu
RSS
Τρίτη, 27/07/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Στην Δημητσάνα ο Περιφερειάρχης Νίκας - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου! (vd)

Στην Δημητσάνα ο Περιφερειάρχης Νίκας - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου! (vd)

Την Δημητσάνα επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το απόγευμα της Πέμπτης (18/6/2021), προκειμένου να υπογράψει την εργολαβική σύμβαση για τη «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας Δήμου Γορτυνίας», ένα έργο με αρχικό προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το έργο προετοιμάστηκε από την αναπτυξιακή μη κερδοσκοπική εταιρεία ΤΑΠΤοΚ και στην υπογραφή της σύμβασης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤοΚ, Μανωλης Σκαντζός, ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Καμπισιούλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Μαντάς, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, ο Πρόεδρος της ΑΕ Δημητσάνας, Λάμπης Μπαξεβάνος.

Το εν λόγω έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε πέντε μήνες και αφορά στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Κοινότητας Δημητσάνας, το οποίο διαθέτει χωμάτινη επιφάνεια αγωνιστικού χώρου και την ταυτόχρονη κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων.

Το συγκεκριμένο γήπεδο ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται τόσο από τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία όσο και από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών με απώτερο σκοπό την δυνατότητα πρόσβασης από τους κατοίκους της περιοχής σε αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου και την αποκέντρωση και την διάχυση της αθλητικής δραστηριότητας στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου.

 Ιδιαίτερα δε, η κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων θα δώσει κίνητρα στους νέους της περιοχής ώστε να ενασχοληθούν με τον αθλητισμό, να βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές δεξιότητες, να καλλιεργήσουν ομαδικό πνεύμα και γενικότερα θα τονώσουν το αθλητικό ιδεώδες.

Επιπρόσθετα, θα ενισχυθεί η υποστήριξη του αθλητικού σωματείου Δημητσάνας που κάνει χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου, παρέχοντας εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα, ο ανάδοχος θα πιστοποιήσει τον εγκατεστημένο χλοοτάπητα με τα υλικά πλήρωσής του σε συνεργασία με εγκεκριμένο εργαστήριο της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA, προκειμένου να λάβει σήμα πιστοποίησης (FIFA QUALITY), για το γήπεδο µε δαπάνη του ιδίου. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των ελέγχων πιστοποίησης δεν καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της FIFA, ο ανάδοχος θα προβεί, με δική του δαπάνη, στις απαραίτητες επεμβάσεις (πχ. προσθήκη ή αφαίρεση υλικών πλήρωσης, επαναδιάστρωση υλικών ή οποιαδήποτε άλλη επέμβαση απαιτηθεί εντός των ζητούμενων προδιαγραφών της μελέτης) μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της FIFA και να λάβει το ανωτέρω σήμα πιστοποίησης.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

16 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Σε λίγο θα βγουν και θα πουν ότι και η ανάπλαση του ελληνικού (Όταν γίνει) θα είναι έργο Τατουλη-Γιαννοπουλου. Καθίστε στη καρέκλα σας και κάντε ησυχία επιτέλους

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

  Γιατί δεν υπογράφει στο Γραφειο του ;γιατί πάει στην Δημητσάνα ;φιέστες ,φιέστες ,φιέστες !!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

  Μ@ .........15:16 ΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ 20.000.000 ΕΥΡΩ . Ο ΝΙΚΑΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

  Ρε τι τεράστιοι άρχοντες ήταν ο τατούλης και Γιαννόπουλους που δεν προλάβαιναν να κάνουν τπτ και είχαν τόσο μεγάλη ψυχή που άφησαν τους άλλους να βάλουν μονο υπογραφες...τεράστιοι

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

  @13:50 ......ΑΔΑ ΩΒΚ7Λ1-ΓΧ7 12-12-2018

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ: Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΑΝΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ??? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

  11.21 MA MAS DWSEIS TO ADA POU EINAI ENTAGMENO TO ERGO APO TO GIANNAKOURA KAI TO GIANNOPOULO

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Τα παπαγαλακια του καραγκιόζη πολυ Τσίπρα παθατε.. Για να γίνει ένα έργο πρωτα θέλει χρήματα.. Τα χρήματα δεν εξασφαλίζονται από την μια μέρα στην άλλη ειδικά για έργα άλλης αρμοδιότητας.. Χρήματα εξασφαλισμένη από τα 19 έτοιμο για δημοπράτηση, αλλά για 2 υπογραφές ο μπάρμπας έκανε δυο χρονια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

  ΕΛΑ ΡΕ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΑΝΟΣ.!!!!! ΖΟΡΙΚΟΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

 • Γορτύνιος Βέρος
  Γορτύνιος Βέρος Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

  Γελάει ο Κοσμος. Κακόγουστο ασγτείο στο συνεδριακό να ειναι ολοι παρατρεχάμενοι του Κούλη και του Νίκα. ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. Σοβαρευτείτε. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. Καλά σας τα λέει ο Λύτρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...