Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάθης Κούλης στο Mega: "Ισχυρό πλήγμα για τη Γορτυνία το κλείσιμο της τράπεζας στη Δημητσάνα" (vd)

Στάθης Κούλης στο Mega: "Ισχυρό πλήγμα για τη Γορτυνία το κλείσιμο της τράπεζας στη Δημητσάνα" (vd)

Το κλείσιμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Δημητσάνα αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον πληθυσμό της περιοχής.

Για το ζήτημα αυτό, φιλοξενήθηκε στο Mega, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης ο οποίος τόνισε ότι η Γορτυνία είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους στην Ελλάδα και υπενθύμισε ότι η Τράπεζα έκλεισε αρχικά το υποκατάστημα στα Τρόπαια και τώρα κλείνει και στη Δημητσάνα.

«Είναι ένα δυνατό πλήγμα για την περιοχή μας, διότι ο Δήμος μας είναι αχανής, οι κάτοικοι μας είναι μεγάλής ηλικίας και είναι πραγματικά αναγκαίο να μείνει ανοιχτή η τράπεζα. Ειδικά, στη Δημητσάνα, πρέπει να παραμείνει ανοιχτά και λόγω της επισκεψιμότητας και επιπλέον επειδή στην περιοχή υπάρχει το Μουσείο της Τράπεζας Πειραιώς που σημαίνει ότι υπάρχουν ισχυροί δεσμοί της Τράπεζας με τη Γορτυνία.

Ευελπιστούμε το ΑΤΜ να μείνει, αλλά εμείς διεκδικούμε να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα. Συναντήθηκα με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς. Είναι ειλημμένες αποφάσεις, αλλά πρέπει να δούμε και τις τοπικές ιδιαιτερότητες» είπε ο Δήμαρχος.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...