Φωνάζουν στα Τρόπαια | "Είναι ντροπή. Το ελικόπτερο έκανε 4 ρίψεις και εξαφανίστηκε. Το μέτωπο είναι ενεργό και καίει εντός της Κάπελης"

Έκκληση για εναέρια μέσα γίνεται από το Κυνηγετικό Σύλλογο Τροπαίων. "Να περιορίσουν τη φωτιά τώρα που δεν φυσάει!!! Μετά τις 12.00 η ένταση του ανέμου αυξάνεται" αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Και προσθέτει: "Πραγματικά είναι ντροπή! Το μοναδικό ελικόπτερο που ήρθε σε ένα τεράστιο μέτωπο πυκνού πευκοδάσους, έκανε 4 ρίψεις όπου τραβήχτηκαν πλάνα από κανάλια και έφυγε!!!!! Κανένα εναέριο μέσο δεν πραγματοποίησε άλλη ρίψη και όλα τα κανάλια αναφέρουν ότι γίνονται ρίψεις από το πρωί στη Γορτυνία!!!! Το μέτωπο είναι ενεργό και καίει εντός της Κάπελης σε λίγη ώρα οι άνεμοι αυξάνουν την ένταση τους με δυτική κατεύθυνση δηλαδή θα στρέψει τη φωτιά πάλι σε παρθένο και ακαυτο τόπο και ο χτεσινος όλεθρος θα επαναληφθεί!!!!!"
1 σχόλιο
-
Δεν μας νοιάζει!
Εμείς θα κάνουμε την βόλτα μας στον "μεγάλο περίπατο" της Αθήνας.