Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόεδρος Χώρας Γορτυνίας στη ΔΡΤ: "Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες" (ήχος)

Πρόεδρος Χώρας Γορτυνίας στη ΔΡΤ: "Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες" (ήχος)

Ο πρόεδρος του χωριού Χώρα κ.Δημητρακόπουλος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο, αναφορικά με τις χτεσινές του δηλώσεις, πως του ζητήθηκε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα στο χωριό του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έχει καεί και το δικό μου σπίτι. Δεν έχω καταγγείλει κανέναν, ούτε άτομο ούτε υπηρεσία. Απλώς την ημέρα που καιγόμουν δεν παρουσιάστηκε κανένας υπεύθυνος ούτε κανένα ΜΜΕ. Μας άφησαν στο έλεος του θεού όλοι μικροί και μεγάλοι”, δήλωσε, ενώ ερωτηθείς για το εάν έχει δεχτεί τηλεφωνήματα και πιέσεις μετά από αυτή του την δήλωση, συμπλήρωσε: “Κανένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να με απειλήσει. Έχει γίνει λάθος τοποθέτηση ονόματος. Έγινε λάθος το νούμερο. Νόμιζα, πως ήταν το άτομο που είπα. Εγώ την πυροσβεστική ήθελα να πάρω, όχι την αστυνομία. Έγινε λάθος, δεν έγινε επί σκοπού τίποτα.

Παράλληλα ανέφερε: “Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες. Με ρώτησαν, αν υπάρχει πολιτικό μέσα. Το όνομα ήταν λάθος. Δέχτηκα εκατό τηλέφωνα. Νόμιζα, πως το όνομα αυτό ήταν της πυροσβεστικής. Δικό μου λάθος”.

*Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα ο πρόεδρος δίνει κατάθεση, μετά τις δηλώσεις του που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε:

4 σχόλια

  • ΧΔ
    ΧΔ Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 02:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται πως φοβήθηκε ο άνθρωπος! :( Ακόμα και αν δεν ήταν η πυροσβεστική και ήταν η αστυνομία, δε θα έπρεπε να του απαντήσουν έτσι!!!

  • ΟΧΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ
    ΟΧΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα αυτό είναι και να γίνει τόση μεγάλη αναστάτωση με το πρόεδρο, την Ελ. ΑΣ και την Π. Υ..? Πολύ ανακατεύεται η πίσσα.. Εδώ πάλευαν με την φωτιά... Για το πώς μίλησαν..? Τι είπαν..? Τι συζήτησαν..? Ή πως το είπε ο ένας ή ο άλλως θα πρέπει να γίνετε ο χαμός του χαμού ώ χαμέ..!!! Ωραία.. Μια δαθεσημότητα και ένα ψιλοκράξιμο του προέδρου το λύσαμε το πρόβλημα... Αντε και δώσ του ξεχείλωμα.. Επόμενος που θα έχει σειρά τώρα..?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

  • Νέος γορτύνιος
    Νέος γορτύνιος Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρες μάρες κουκουνάρες. Δεν αποκλείεται να χάσει ο άλλος τη δουλειά του για το τίποτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...