Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Γορτύνιοι Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη επιστρέφουν στο πάλκο

Οι Γορτύνιοι Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη επιστρέφουν στο πάλκο
Ένας μουσικός χώρος που έχει γράψει χιλιόμετρα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ανοίγει και πάλι τις πύλες του απόψε μετά από ένα μεγάλο αλλά αναγκαστικό διάστημα απουσίας. Οι «Μουσικές Διαδρομές» θα φιλοξενήσουν και φέτος τρεις αξιόλογους εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού, τον Μπάμπη Τσέρτο, την Νάντια Καραγιάννη  και τον Νίκο Καραγιάννη.

 
Με ενθουσιασμό αλλά και την προσμονή που δημιούργησε όλο αυτό το διάστημα η έλλειψη της άμεσης επικοινωνίας με το κοινό, θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κορυφαίες στιγμές του λαϊκού ρεπερτορίου, τραγούδια ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά αρχοντορεμπέτικα, έντεχνα λαϊκά καθώς επίσης και αξιόλογα σύγχρονα κομμάτια.

Στόχος τους θα ξαναθυμίσουν τί σημαίνει αυθεντική μουσική ψυχαγωγία και πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή όταν οι άνθρωποι συναντιούνται και τραγουδούν.
 
 
Το μουσικό σχήμα συμπληρώνουν ο Κώστας Ζαριδάκις στο μπουζούκι, ο Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα, ο Νίκος Μήλας στο βιολί και Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, το ακορντεόν και την επιμέλεια προγράμματος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...