Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Τα έργα στην κοινότητα Πυρρή μετά την καταστροφική πυρκαγιά

Γορτυνία | Τα έργα στην κοινότητα Πυρρή μετά την καταστροφική πυρκαγιά
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΡΗ
Αγαπητοί θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού στο χωριό μας εγιναν τα εξης έργα :
1.Έγινε διάνοιξη των αυλακιών για τα νερά της βροχής κατά μήκος των δρόμων Λιοδώρα -Πυρρή και Πυρρή -Άγιος Ιωάννης καθως και ο καθαρισμός - διάνοιξη του ρέματος στο χώρο του αντλιοστασίου ενόψει του επικείμενου χειμώνα . Ευχαριστώ τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μου (Αριθ .Πρωτ . 38/6-9-21) και περιμένω την υλοποίηση και των υπολοίπων τεχνικών έργων στην κοινότητα μας . Επίσης ευχαριστω τον εργολάβο του έργου Χρήστο Κλουκίνα για την εξαιρετική δουλειά του .
2.Αποκαταστάθηκε το καμένο λάστιχο υδροδότησης (1500 μέτρων φ32)των κτηνοτροφικών μονάδων , Παναγιώτη Αντωνόπουλου και Δημήτρη Καρτσαγκούλη , αίτημα που έθεσα προφορικά στον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη , ο οποιος ανταποκρίθηκε άμεσα και τον ευχαριστω πολύ . Επίσης ευχαριστώ τον εργολάβο Κώστα Μπολορίζο για την τοποθέτηση .
3. Έγινε τσιμεντόστρωση σε κομμάτι του αγροτικού δρόμου απο το χωριό προς τα αμπέλια , ενα παλιό έργο του δήμου πού υλοποιήθηκε τωρα .Ευχαριστω τον Γιώργο Κατή για την κατασκευή του .
4.Με πρωτοβουλία του πολιτιστικού μας συλλόγου έγινε καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του πολιτιστικού κέντρου απο τα καμένα δέντρα προκειμένου την ερχόμενη άνοιξη να φυτευτούν νέα . Ευχαριστω τον Φρέντυ και τον Νίκο για την εργασία τους .
5. Εγινε η αλλαγή του στέγαστρου του αντλιοστασίου με πάνελ , προσφορά του φίλου Δημήτρη Ψαριώτη , τον οποίο ευχαριστω πολύ για την ευγενική χειρονομία του καθως και το συνεργείο του . Ελπίζω να τον μιμηθούν και άλλοι .
6. Τελος ευχαριστώ θερμά τον δημάρχο Ανδρίτσαινας -Κρεστένων κ. Διονύση Μπαλιούκο για την αποστολή τροφίμων και ζωοτροφών στις 18 Οκτώβρη στην κοινότητας μας καθως και τον αντιδήμαρχο κ. Μίλτο Γεωργακόπουλο και τους υπαλλήλους του δήμου που μας τα παρέδωσαν .
Με εκτίμηση
Ο Προεδρος της κοινότητας
Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 18-11-21

Περισσότερες εικόνες, δείτε εδώ https://www.facebook.com/groups/481902265795091/user/100010999980545

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...