Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον Δήμο Γορτυνίας ο Αντιπεριφερειάρχης Σκαντζός | Συζήτηση για τα έργα στην περιοχή, εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση (εικόνες)

Στον Δήμο Γορτυνίας ο Αντιπεριφερειάρχης Σκαντζός | Συζήτηση για τα έργα στην περιοχή, εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση (εικόνες)

Σειρά επαφών και συναντήσεων έχει με τους Δημάρχους της Αρκαδίας ο νέος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Μανώλης Σκαντζός.

Ο κ. Σκαντζός ανέλαβε προ ημερών τα νέα του καθήκοντα του και άμεσα ξεκίνησε επισκέψεις στα Δημαρχεία του Νομού Αρκαδίας.

Η αρχή έγινε χθες στο Δημαρχείο της Τρίπολης, όπου είχε μια εγκάρδια συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη, με τον οποίο υπάρχει εξαιρετική συνεργασία.

Την Πέμπτη (20/1/2022), επισκέφθηκε το Δημαρχείο Γορτυνίας, στην Δημητσάνα. Εκεί, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γορτυνίας, κ. Στάθη Κούλη, Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες του «Καλημέρα Αρκαδία», οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν έργα της Γορτυνίας και συντόνισαν τη συνεργασία τους για να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση, υπήρξε μια πολύ αποδοτική συνάντηση, ενώ ο κ. Σκαντζός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του και στους άλλους Δήμους της Αρκαδίας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε ένα χαρτί και γράψτε πόσα έργα θα κάνει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγκάρδιο το κλίμα με Τζιούμη, εξαιρετικό το κλίμα με Κούλη...Τι άλλο μπορούσε να ήταν το κλίμα δηλαδή; Να πλακωθούν στις φάπες;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...