Στο χωριό Παλούμπα ο Σκαντζός - Τα έργα που συζητήθηκαν για την Ηραία

Από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ Παλούμπα με πρωτοβουλία του δημάρχου Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη και του Ηραιάτη προέδρου του Δ.Σ Γορτυνίας κ.Σταύρου Χριστόπουλου στην οποία παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Σκαντζός Μ., ο προϊστάμενος των Τεχ. Υπ. κ.Πανουκλιάς Κ., οι αντιδήμαρχοι Γορτυνίας κ. Κατής Χρη, Παπαγιάννης Β., ο Δ.Σ κ.Μπόρας Δ. και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Παλούμπα,Ραφτη Οχθίων , Λυσσαρέας , Σαρακινίου , Ψαρίου , Κοκκορά , Κακουραίεικων και Ριζοσπηλιάς.και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλογών Σαρλαίεικων , Ριζοσπηλιάς και Παλαιοκάστρου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν : η συντήρηση των επαρχιακών δρόμων Παλούμπα-Παπαδά, Ράφτη-Αγάλω-Μπαρδάκι-Ριζοσπηλιά. Δημιουργία ψηφιακού μουσείου στον πύργο Πλαπούτα. Αντικατάσταση εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Ψαρίου και των χωριών Παλούμπα, Σαρακίνι, Λυσαρέας Ράφτη κ Οχθίων Νέα εθνική οδός Μεγαλόπολη Καρύταινα Αρχαία Ολυμπία μέσω Γορτυνίας.
Μετά το πέρας της συνάντησης παρατέθηκε γεύμα από τον πρόεδρο της Τ.Κ Ψαρίου κ.Πανουσόπουλου Κ. στο κατάστημα της κυρίας Ντάβου Π. στο χωριό Ράφτη.