Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πυρρή Γορτυνίας | Νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά στο χωριό με δωρεά των αστυνομικών υπαλλήλων (εικόνες)

Πυρρή Γορτυνίας | Νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά στο χωριό με δωρεά των αστυνομικών υπαλλήλων (εικόνες)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΡΗ
Αγαπητοί συγχωριανοί θελω να σας ενημερώσω οτι ενα πάγιο αίτημα της κοινότητας εγινε πραγματικότητα . Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε καινούργια πιστοποιημένη παιδική χαρά στο χωριό μας χάρη στην ευγενική χορηγία της Πανελληνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων οι οποίοι θέλησαν να δέιξουν την αλληλεγγύη τους στο πυρόπληκτο χωριο μας .
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της κ. Γρήγορη Γερακαράκο καθως και το πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Γιώργο Οικονομόπουλο για την διαμεσολάβηση του στην πραγματοποίηση του έργου . Για την προσφορά τους αυτή σε συνεργασια με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριου θα γινει στις αρχές του Αυγούστου τιμητική εκδήλωση .
Θελω επίσης να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη για την συμβολή του αποπεράτωση του έργου ( πληρώθηκαν απο το δήμο το μισό μέρος της περίφραξης , μια βρύση λουλούδι , ενα παγκάκι και ένας κάδος αποριμματων ).
Τέλος ευχαριστω το εργολάβο υδραυλικών του δήμου Μπολορίζο Κώστα την δωρεάν σύνδεση της παροχής νερου στην βρύση της παιδικής χαράς καθως και την τεχνική εταιρεία Vorvilas για την τοποθέτηση της .
Ελπίζω η παραπάνω χορηγία να βρει και άλλους μιμητές
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Γιαννης Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 9/5/22

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...