Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: "Τρία Χρόνια Πλήρως Αποτυχημένη Διοίκηση Κούλη Αποστολόπουλου. Κατώτερη Διοίκηση και από τις πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις"

Λύτρας: "Τρία Χρόνια Πλήρως Αποτυχημένη Διοίκηση Κούλη Αποστολόπουλου. Κατώτερη Διοίκηση και από τις πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις"

Η σύμπραξη των Παρατάξεων Κούλη-Αποστολόπουλου (Παρασκευόπουλου) και η εκλογική τους νίκη προ τριετίας, δεν άφηνε πολλές ελπίδες σε κανέναν απλά σκεπτόμενο άνθρωπο πως θα κατάφερνε ουσιαστικά πράγματα για τον τόπο μας που συστηματικά στερείται σημαντικών έργων και διοίκησης με στρατηγική. Άλλωστε η όλη τους πορεία στην Αυτοδιοίκηση είναι μέρος του Προβλήματος της Γορτυνίας μας.

Η άποψη μου σήμερα, τον Μάιο του 2022, όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά δυστυχώς ενισχύεται προς το χειρότερο.

Πλήρης απογοήτευση για τον εντελώς τσαπατσούλικο τρόπο, τον «φουλίστικο», που αντιμετωπίζουν τα τεράστια προβλήματα της Γορτυνίας. Χωρίς στρατηγική, χωρίς κανένα πλάνο, κρύβουν τα προβλήματα σαν σκόνη κάτω από το χαλί και επιδίδονται τελευταία στις γνωστές πρακτικές του 2000 που γνωρίζουν καλά για να ικανοποιούν με το γνωστό «πελατειακό» μοντέλο τους ψηφοφόρους και τους κλακαδόρους τους. Που ακόμα και αυτοί επιβεβαιώνουν την ελάχιστη επίδοση της Δημοτικής Αρχής.

Είναι γενικά αποδεκτό. Ο νυν Δήμαρχος δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να παράξει για τη Γορτυνία μας σημαντικό έργο. Το επιβεβαιώνουν τα πεπραγμένα τους τρία συναπτά έτη:

  • Υλοποιούν με τεράστιες καθυστερήσεις σχεδόν οριακά έργα που εξασφάλισε ο πρώην Δήμαρχος Γιαννόπουλος
  • Δεν έχουν υλοποιήσει ούτε ένα έργο ΣΑΤΑ στα χωριά μας αφήνοντας εκτεθειμένους δεκάδες προέδρους χωριών πλην ελαχίστων περιπτώσεων
  • Αντιμετωπίζουν ελαφρά την καρδία ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αφορούν την Δημόσια Υγεία. Στο σκουπιδαριό του Γυμνασίου Δημητσάνας, προστέθηκε τελευταία Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΥΤΙΝΑΣ (γέμισε ο Μυλάοντας Περιττώματα και ακαθαρσίες – ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ)
  • Διέγραψε οριστικά την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ. Τρία χρόνια δεν έφερε ούτε ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, πόσο μάλλον να υλοποιήσει ένα έργο στην Ενότητα Τροπαίων. ΑΡΑΓΕ οι Τροπαιάτες και οι Τροπαιάτισσες τι περιμένουν για να διεκδικήσουν το Δίκαιο τους;
  • Συστηματικά παραπλανά τους δημότες. Χαρακτηριστικό Παράδειγμα η ίδρυση του Παιδικού Σταθμού Βυτίνας. Ψηφίσαμε προ έτους την ίδρυσή του και ο Δήμαρχος επιδίδεται σε ευφάνταστες καταμετρήσεις παιδιών που θα γεννηθούν στο μέλλον για να δικαιολογήσει την αδυναμία του να κάνει αυτό το έργο και κοροϊδεύοντας δεκάδες οικογένειες στη Βυτίνα
  • Αδυνατεί να δημιουργήσει τεχνοκρατική υποδομή στο Δήμο. Κανένα έργο από τον Αντώνη Τρίτση δεν έχει εγκριθεί παρά μόνο κάποιο ψηφιακό υλικό για το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη που τελευταία προεδρεύει ο συνέταιρός του (Παρ. Παρασκευόπουλος) στην Δημοτική Διοίκηση μέσω Αντιπροσώπου του (Απ. Αποστολόπουλος)
  • Αποδεικνύεται πολύ κατώτερος των περιστάσεων της Πυρόπληκτης Γορτυνίας. Δεν διεκδικεί για τη Γορτυνία μας τίποτα ούτε σαν έργο ούτε σαν ειδική ενίσχυση. Η Γορτυνία μας κατακάηκε και ο Δήμαρχος δεν διεκδικεί τίποτα.
  • Λαϊκίζει συστηματικά και δεν έχει ούτε το σθένος ούτε το παράστημα να παρουσιάσει δημόσια απολογισμό του έργου του. Του ανύπαρκτου έργου του.
  • Τελευταία επιδίδεται σε προεκλογικές παροχές μέσω της ΔΗΚΕΓ, ικανοποιώντας αιτήματα συλλόγων χωρίς να τηρεί ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους Συλλόγους.
  • «Λιβανίζει» τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του επικαλούμενος τον Κορωνοϊό και τώρα τον Πόλεμο ενώ άλλοι Δήμοι της Χώρας έχουν τρομερά αποτελέσματα, η Γορτυνία μας ουραγός
  • Αντιμετωπίζει τη Λειτουργία του Δημοτικού Συμβολίου με αυταρχισμό και απευθύνει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην Αντιπολίτευση.
  • Ελάχιστη υποστήριξη υποδομών για την Τουριστική μας Γορτυνία. Ούτε ένα Τουριστικό Οδηγό δεν μπόρεσε να εκδόσει
  • Τελευταίο παράδειγμα η συμμετοχή του Δήμου σε Εκθέσεις με συμμετοχή υποστηρικτών του ως εκθετών κλπ.
  • Κινείται με ρυθμούς χελώνας και δεν αποδεικνύει γρήγορα ανακλαστικά στα μεγάλα προβλήματα της Γορτυνίας
  • Για να καλύψει τα παράπονα των ψηφοφόρων του ψηφίζει θέματα επιστημονικής φαντασίας, Απίστευτο αλλά «Κουλικό». Ψήφισε πως θα κάνει έργο στη Βυτίνα π.χ. Παιδικό Σταθμό χωρίς καμιά σοβαρή μελέτη και ανάλυση. Δεν κάνει τίποτα για εκκρεμότητες; Π.χ. τι έγινε κ.κ Δήμαρχε με το κτήμα Οικονομίδη την Επίσκεψη Βορίδη κλπ. Τι έγινε με την ίδρυση μουσείου Μελισσόκομίας; Θυμίζει Μαυρογιαλούρο «Θα σας κάνω και αυτό και το άλλο φουλάκο… Σιγά σιγά»
  • Δεν θέλει να στεναχωρήσει τους παράγοντες που τον στήριξαν για να γίνει Δήμαρχος. Σιωπά για το Δρόμο Βυτίνας Αρχαίας Ολυμπίας.
  • Ούτε κιχ για το ΜΟΤΕΛ ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΞΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Γιατί Δήμαρχε;
  • Δεκάδες άλλα παραδείγματα αποτυχίας

Η επιβεβαίωση της αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής, δεν με ευχαριστεί. Στεναχωριέμαι που τα άτομα που διοικούν το Δήμο μας εθελοτυφλούν και με ευδαιμονία αυταρέσκονται για το ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Δυστυχώς Αποτύχατε υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής. Το επόμενο διάστημα και μπαίνοντας στο προεκλογικό έτος, θα εντείνω την κριτική μου και τις παρεμβάσεις μου.

Δηλώνω δε δημόσια πως το 2023 θα ηγηθώ μιας μεγάλης παράταξης που θα διεκδικήσει την Ηγεσία στη Γορτυνία μας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Καλώ δημόσια τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης και κάθε ενεργό πολίτη στην δημιουργία ενός γορτυνιακού κινήματος  ενάντια στην αποτυχημένη και αυταρχική Διοίκηση Κούλη-Αποστολόπουλου-Παρασκευόπουλου.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας

Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

6 σχόλια

  • Πρωιν ψηφοφόρος τής Γορτυνίας μπορούμε
    Πρωιν ψηφοφόρος τής Γορτυνίας μπορούμε Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμφάνιση του λυυτρα που ήταν χαμένος δεν έχει παιδεία σοβαρότητα ποτέ δεν τον βρίσκουμε ποτέ ψήφος χαμένη καινούργια πρόσωπα πάμε δυνατα με άλλους ανθρώπους που έχουν αξίες και ιδανικά μεγάλη άνοδο από πρωιν στελέχη Αλεξιος Π Θωμάς και άλλοι στελέχη που έχουν φύγει αυτοί είναι σοβαροί και υπεύθυνοι Γεωργακόπουλος Μπάμπης εγγύηση για την Γορτυνία μας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 07:32 Σύνδεσμος σχολίου

    https://www.youtube.com/watch?v=N0EeOZRs0UY

  • Ψηφοφόρος απογοήτευνος Γορτυνίας μπορούμε
    Ψηφοφόρος απογοήτευνος Γορτυνίας μπορούμε Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμφάνιση του λυυτρα που ήταν αυτός έχουν φύγει όλα τα μεγάλα στελέχη της Γορτυνίας μπορούμε τυχαία δεν νομίζω τον ψάχνω η Νικολούλη Άμπελ αλερ αν βγει Δήμαρχος δεν θα το βρίσκουμε ποτέ καμία ψήφος χαμένη καινούργια πρόσωπα άλλο κίνημα σας γλένται ο Αλέξης της Γορτυνίας
    μο μας ο μόνος που βγάζει τα προβλήματα της κάτω ξεχασμένη Γορτυνίας μας με το κανάλι του you Tube alexios thomasΕπιδοματαGR

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    με τα εργα στη λιμνη λαδωνα τι γινεται?

  • Γορτυνιος
    Γορτυνιος Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα που υπαρχεις ...(διοτι ειχες εξαφανισθει ) κ εσυ Λυτρα κ θα ερθεις να μας σωσεις (λυτρωτης) μονο λογια κ κριτικη...

  • Θαυμάστρια του Λύτρα
    Θαυμάστρια του Λύτρα Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλτάρα μην ασχολείσαι με αυτούς... Είναι σκοτάδια μαυρα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...