Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: "Τεράστιο Ηθικό θέμα με τον Δήμαρχο Γορτυνίας και την αντιμετώπιση των Τροπαίων – Ο Πρόεδρος της Κοινότητας τον διαψεύδει"

Λύτρας: "Τεράστιο Ηθικό θέμα με τον Δήμαρχο Γορτυνίας και την αντιμετώπιση των Τροπαίων – Ο Πρόεδρος της Κοινότητας τον διαψεύδει"

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Πατριώτες και Πατριώτισσες

Στην Πρόσφατη Δημόσια Δήλωση μου  και τα Δημόσια Ερωτήματά μου Αναφορικά με τη Στάση του Δημάρχου Γορτυνίας, κ.κ. Ευσταθίου Κούλη, για τα πολύ σοβαρά προβλήματα των Τροπαίων και των χωριών του π. Δήμου Τροπαίων που διαλύονται και τις τεράστιες ευθύνες του τοποθετήθηκε δημόσια και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΠΑΙΏΝ κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ.

Επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο τα αδιανόητα ψέματα και την ψευδή θέση του Δημάρχου μας σε αλλεπάλληλα ερωτήματα μου στο ΔΣ Γορτυνίας Δήθεν το Τοπικό Συμβούλιο Τροπαίων δε συνεδριάζει και γι’ αυτό δεν έρχονται προς συζήτηση θέματα για έργα που αφορούν τα Τρόπαια.

Η ακόλουθη είναι αυτολεξεί η Δήλωση του κ. ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ  ο οποίος είναι ένα Πολύ Σοβαρός Πρόεδρος (Απλά δεν εκλέχτηκε με την υποστήριξη του κ. Δημάρχου το 2019)

«ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΟΠΑΙΩΝ . ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΚΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 5 ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΥΜΑΤΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ Ο κ.  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ

Δεν χρειάζεται καμιά άλλη απόδειξη της αλαζονικής συμπεριφοράς του κ. Δημάρχου που συστηματικά αγνοεί τα αιτήματα πολλών προέδρων της Γορτυνίας και ικανοποιεί περιστασιακά αιτήματα όσων στήριξαν την εκλογή του. Αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά τους αιρετούς εκλεγμένους προέδρους της Γορτυνίας και το χειρότερο συστηματικά με ψεύδη καλύπτει την ελάχιστη απόδοση της Δημοτικής του Αρχής.

Ζητώ Δημόσια από τον Δήμαρχο Γορτυνίας:

  1. Να μας αναφέρει αναλυτικά τα έργα που έχουν ζητηθεί προς υλοποίηση από τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Τροπαίων (κατόπιν και συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου)
  2. Ποια είναι τα Πέντε έργα που κατά δήλωση του Προέδρου χρήζουν άμεσης φροντίδας και εκτέλεσης καθώς θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των Δημοτών;
  3. Για ποιο λόγο δεν φέρνει προς συζήτηση κανένα θέμα που αιτείται ο Πρόεδρος των Τροπαίων ενώ έχει φέρει τουλάχιστον 20 θέματα που αφορούν στη Βυτίνα κατόπιν αιτήματος του Τοπικού Προέδρου;
  4. Για ποιον λόγο αδυνατεί να εκτελέσει στο ελάχιστο το ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 και γιατί υλοποίησε μόλις το 10% του τεχνικού Δελτίου 2021 με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία;

Επίσης ο Πρόεδρος του ΔΣ Γορτυνίας να μεριμνήσει θέματα Προέδρων να φτάνουν προς συζήτηση στο ΔΣ. Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο τεράστιο έργο των Προέδρων. Που εν έτει 2022 βάζουν από την τσέπη τους χρήματα για να κρατούν τα χωριά μας σε μια λογική κατάσταση τη στιγμή που ο Δήμαρχος και η Παράταξη του δεν υλοποιούν τη ΣΑΤΑ.

Ζητώ από τους κατοίκους των Τροπαίων, να είναι άγρυπνοι φρουροί των δικαίων αιτημάτων των Τροπαίων και να μην επιτρέπουν σε κανένα Δήμαρχο με μισόλογα, ευχολόγια, ψεύδη ή λιβανίσματα να καλύπτουν το μηδενικό έργο της Δημοτικής Αρχής στα χωριά μας.

Ευχαριστώ Δημόσια τον Πρόεδρο των Τροπαίων για την δημόσια τοποθέτησή του  και τον καλώ μαζί με τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Τροπαίων στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για μια ουσιαστική συζήτηση.

Καλώ επίσης και όλους τους Προέδρους των χωριών του πρώην Δήμου Τροπαίων να «βομβαρδίζουν» με αιτήματα το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος συστηματικά αρνείται πως από πολλούς από αυτούς έχει σχετικά αιτήματα που οφείλουν να συζητηθούν στο ΔΣ Γορτυνίας.  (Π.χ. τον Πρόεδρο του Σταυροδρομίου). Υπονοώντας επίσης πως δεν κάνουν τη δουλειά τους.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΑΤΩΝ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ των χωριών του π. Δήμου Τροπαίων ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Ζητώ από την Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για την παραγωγή ουσιαστικού έργου στα Τρόπαια. Καλώ δε στις 16 Αυγούστου σε ανοικτή συζήτηση στα Τρόπαια με θέμα το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΩΝ.

Οι εκλογές του χρόνου ας αποτελέσουν αφετηρία για να διεκδικήσουμε όσα αξίζει ο τόπος μας. Ως τότε θα είμαι κοινωνός και φωνή των δίκαιων αιτημάτων της Γορτυνίας μας. Εσείς μου δώσατε αυτό το δικαίωμα και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας

Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

7 σχόλια

  • Τάσος Κοντοβάζαινα
    Τάσος Κοντοβάζαινα Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Π..... εεε.Μαυυυρο που θα φάει Ο Ευστάθιος το 2023. Θα τρέχει φέτος το Σεπτέμβρη ο Βλάσης για ψήφους τον Οκτώβρη 2023 θα τρέχει μλονος του ο Σταθουλης

  • Α.Α
    Α.Α Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 02:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Δήμαρχος μας ,δυστυχώς, ψεύδεται και σαν άλλος "Πόποτας" πήγε τον τόπο τρία χρόνια τώρα"εμπρός...ΠΙΣΩ" !!! Γιατί ....κοιτάει τα δέντρα και έχασε το δάσος.....Ευλόγησον!
    Ευλογησον!

  • Ψηφοφόρος απογοήτευνος Γορτυνίας μπορούμε
    Ψηφοφόρος απογοήτευνος Γορτυνίας μπορούμε Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η γραμματεία του λυυτρα βγάζει τα ποστ του λύτρα που ήταν κρυμμένος αυτός Άμπελ αλερ τον ψάχνει η Νικολούλη διάλυσε την Γορτυνία Μπορούμε τυχαία δεν νομίζω ας πάει να πει καφεδάκι με τούς Άραβες και να μας δείξει τα παπούτσια του αφού δεν μπορείς λύτρα πήγαινε για κομωτης

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δεις απο την Αετορράχη ποσα αιτηματα εχουν παει στην τεχνικη υπηρεσία του δημου και δεν εχει γινει τιποτα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Δήμαρχος τι να μας πει; Πώς να δικαιολογήσει το ανύπαρκτο έργο του; Κατηγορεί ψευδως τους προέδρους ότι.......δεν του ζητούν εργα . Χαμένα χρόνια για τη Γορτυνία. Θα κρυφτεί πίσω από τη δικαιολογία του κοβιντ. Αυτός και η ομάδα του λειτούργησαν λες και διοικούσαν το χωριό τους πριν 20 χρόνια.... Αποκαρδιωτική η παρουσία τους. Δεν τον ψήφισαν συνειδητά και δεν έπεσα έξω.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    φρεντο καπουτσινο και ποιηση
    βαραμε πεδιλιες στην λιμνη της δεη
    πω πω πω πω δεν μπορω δεν μπορω

  • Κάτοικος Βυζικίου Γορτυνίας
    Κάτοικος Βυζικίου Γορτυνίας Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μίλτος Λύτρας είναι μια αχτίδα ελπίδας στην πεθαμένη Γορτυνία. Αξίζει τη στήριξή μας. Τον παρακαλώ δημόσια να συνεχίσει τις παρεμβάσεις του. Χωρίς αυτόν είμαστε σε μαυρα μεσάνυχτα. Γίνονται όλα στα μουλωχτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...