Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαμπρόπουλος: "Το Ζυγοβίστι αποκτά έναν πρότυπο χώρο, που με την βοήθεια της Περιφέρειας θα εξελιχθεί σε μουσείο-πολιτιστικό κέντρο"

Λαμπρόπουλος: "Το Ζυγοβίστι αποκτά έναν πρότυπο χώρο, που με την βοήθεια της Περιφέρειας θα εξελιχθεί σε μουσείο-πολιτιστικό κέντρο"

O Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου  Χρήστος Λαμπρόπουλος εγκαινίασε το Σάββατο  6 Αυγούστου 2022, το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο – χώρο πολιτισμού του χωριού  και το Λαογραφικό Μουσείο Ζυγοβιστίου της Αρκαδίας, μαζί με τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη και τον  δωρητή του έργου Αναστάσιο Σαλτή.

Το ιστορικό χωριό της Γορτυνίας αποκτά έναν πρότυπο χώρο, που με την βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα εξελιχθεί σε μουσείο-πολιτιστικό κέντρο ανάδειξης της λαογραφίας και της ιστορίας του.

1 σχόλιο

  • η φωνή της αγανάκτησης
    η φωνή της αγανάκτησης Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Να κάνετε έναν ΑΓΑΛΜΑ στον ευεργέτη του Ζυγοβιστίου κύριο ΣΑΛΤΗ και μην καμαρώνετε σαν γύφτικα σκεπάρνια. Από την τσέπη του τα έβαλε τα λεφτά ο ΣΑΛΤΗΣ. Όλοι οι άλλοι είστε εκεί για τη φωτογραφία. Τόση αναίδεια δε από τον ευστάθιο που ότνα συζητήθηκε το θέμα μιας από τις δωρεές του τον κράταγε τον άνθρωπο με τον αποστολόπουλο στο ΔΣ ως τις 2 τα μεσάνυχτα. ΛΙΓΟΙ ΑΙΔΟΣ ΑΡΓΕΙΟΙ..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...