Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασαν την υπομονή τους στη Ζάτουνα με τον Δήμαρχο Γορτυνίας!

Έχασαν την υπομονή τους στη Ζάτουνα με τον Δήμαρχο Γορτυνίας!

Πολλά παράπονα υπάρχουν στη Ζάτουνα για τη δημοτική αρχή της Γορτυνίας. Στο Σύνδεσμο Ζατουνιτών λένε ότι θέλουν να συνεργαστούν με το Δήμο για να λυθούν προβλήματα της περιοχής, αλλά βρίσκουν μόνιμα κλειστές πόρτες.

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε στο zatounanews.gr: «Και η υπομονή αρκετές φορές έχει τα όρια της. Πόσο μάλλον όταν θέλεις να επικοινωνήσεις με τον Δήμο στον οποίο ανήκεις και ακόμη θέλεις να συνεργαστείς μαζί του. Όταν όμως ο Δήμος, δεν λαμβάνει υπόψη του τα αιτήματά σου, τους προβληματισμούς σου, που δεν είναι προσωπικοί αλλά των κατοίκων ενός ολόκληρου χωριού, έ! τότε χάνεις την υπομονή σου. Σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα!  Ένα βήμα πριν την χάσει το Δ.Σ του Συνδέσμου Ζατουνιτών την υπομονή του, έστειλε εντονότατη επιστολή διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο. Μακάρι ο Δήμαρχος να καταλάβει τις ευθύνες του και τις υποχρεώσεις του αναλογιζόμενος το καθήκον του και προβεί σε απαντήσεις και συνεργαστεί με τον Σύνδεσμο Ζατουνιτών. Το Δ.Σ του Συνδέσμου έστειλε στον Δήμαρχο, έντονη επιστολής διαμαρτυρίας, ζητώντας απαντήσεις… Παραθέτουμε την επιστολή Διαμαρτυρίας του Συνδέσμου μας προς τον Δήμαρχο.

Κύριο

Ιωάννη Γιαννόπουλο

Δήμαρχο Γορτυνίας

Δημητσάνα

Αθήνα 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κύριε Δήμαρχε.

Κατόπιν πρόσφατης (9-9-2013) απόφασης του ΔΣ του Συνδέσμου μας, σας εκφράζουμε την ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας, για την απαξίωση με την οποία ο Δήμος Γορτυνίας μας αντιμετωπίζει, αρνούμενος πεισματικά να απαντήσει στις επιστολές μας, για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το χωριό μας.

Καθημερινώς γινόμαστε δέκτες παραπόνων συμπατριωτών μας, για τη παρατηρούμενη αδιαφορία του Δήμου , ζητώντας μας πειστικές απαντήσεις τόσο για επείγοντα τεχνικά έργα μέσα στο χωριό, όσο και για την υλοποίηση των προβλεπομένων, μέσα από τους προϋπολογισμούς των Κληροδοτημάτων των Ευεργετών μας , που διαχειρίζεται ο Δήμος σας.

Για να σας διευκολύνουμε στην καταγραφή των αιτημάτων μας, σας τα υπενθυμίζουμε συγκεντρωτικά, ώστε να έχουμε την συνολική σας απάντηση .

Ύδρευση : Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήσατε. Είχατε δεσμευθεί να μας ενημερώσετε σχετικά στο τέλος του Β εξαμήνου 2013. Σχετική επιστολή μας από 1.2.2012

Τεχνικό πρόγραμμα Δήμου : Από τα συνολικά 10 έργα, που περιελάμβαναν τα Τεχνικά Προγράμματα για το χωριό μας για τα έτη 2012 & 2013 , ολοκληρώθηκε μόνο 1 έργο ! Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα έργα; Σχετική επιστολή μας από 5.12.2012

Απολογισμοί Προϋπολογισμοί Ζατουνίτικων Κληροδοτημάτων: Ζητάμε ενημέρωση για την τελευταία πενταετία, αποστέλλοντάς μας αντίγραφα των απολογισμών και προϋπολογισμών των. Σε περίπτωση αδυναμίας του Δήμου σας για ανταπόκριση εντός μηνός από σήμερα , θα αναζητήσουμε τα στοιχεία απ΄ευθείας από το Υπουργείο Οικονομικών. Σχετική επιστολή μας από 17.6.2013.

Μουσείο Μίκης Θεοδωράκης: Ο Σύνδεσμός μας ολοκληρώνει την αναδιοργάνωση του Μουσείου , που ως γνωστόν στεγάζεται στο παραδοσιακό Σχολείο του χωριού, και αναμένουμε την οικονομική ενίσχυση του έργου με το ποσό των 3.000 ευρώ για την αποπληρωμή του . Σχετική επιστολή μας από 3.7.2013.

Τσιμεντόστρωση κοινοτικών δρόμων : Ανταποκρινόμενοι σε υπόδειξή σας , με την από 23/5/2013 επιστολή μας προς τον Πρόεδρο της ΤΚ Ζάτουνας και την από 6.7.2013 επιστολή μας στο Δήμο, ενημερώσανε σχετικά προκειμένου να τους συμπεριλάβετε στο υπό εκτέλεση έργο του Δήμου.

Η παρούσα διοίκηση του Συνδέσμου μας , τα 2 τελευταία χρόνια, δείχνοντας καλή θέληση έχει σταθεί αρωγός του Δήμου και όχι απέναντί του , παρά την εμφανή αδιαφορία του στα σοβαρά προβλήματα , που αντιμετωπίζει το χωριό μας και με τις όποιες δυνάμεις μας έχουμε προβεί στην υλοποίηση μικρής κλίμακας αναπτυξιακών έργων από συνεισφορές συμπατριωτών μας .

Κλείνοντας θέλουμε τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σας, στα πάρα πάνω σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μας, προκειμένου να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας, είτε διαμένουν μόνιμα στο χωριό, είτε τακτικά το επισκέπτονται.

Σας επισυνάπτουμε αντίγραφα όλων των σχετικών εγγράφων μας.

Για το ΔΣ του Συνδέσμου

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

Στη φωτογραφία: Ο Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου Γεώργιος Πισιμίσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημήτριος Κουγιούφας, το μέλος του Δ.Σ Τόλης Χατζηγιαννούλης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Δρούλιας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...