Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμαρχος Γορτυνίας προς τον Υπουργό Υγείας: «Δεν έχετε δικαίωμα να στερήσετε από τους δημότες μας το Κέντρο Υγείας Τροπαίων»

Δήμαρχος Γορτυνίας προς τον Υπουργό Υγείας: «Δεν έχετε δικαίωμα να στερήσετε από τους δημότες μας το Κέντρο Υγείας Τροπαίων»

Ο Δημάρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, με αφορμή την δημοσίευση στο Διαδίκτυο Πρότασης του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντού για την μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όπου εισηγείται την συγχώνευση των δύο Κέντρων Υγείας της Γορτυνίας, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, στην οποία επισημαίνει:

Η πρόταση αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις εξαγγελίες του κ. Υπουργού για «αναβάθμιση» των Κέντρων Υγείας και είναι αντιδιαμετρικά αντίθετη με τις αξίες της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης. Και βέβαια δεν βοηθά ούτε την αποκέντρωση, ούτε την περιφερειακή ανάπτυξη, που όλοι επαγγέλονται!

Είναι απορίας άξιον πώς ο κ. Κοντός στην πρότασή του, από την «μελέτη» για ολόκληρο το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της χώρας, καταλήγει να προτείνει την κατάργηση του πλέον απαραίτητου Κέντρου Υγείας της ορεινής Αρκαδίας, του πιό απομακρυσμένου!

Διαβάστε την Επιστολή για τα Κ.Υ. Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...