Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες του νέου υδροηλεκτρικού εργοστασίου στο Λάδωνα;"

"Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες του νέου υδροηλεκτρικού εργοστασίου στο Λάδωνα;"
Σε ανάρτησή του, το Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αν. Συντονιστής Τμήματος Περιβάλλοντος, Χρήστος Στάικος, αναφέρει ... "Σε επίσκεψη στη Γορτυνία και στο ΥΗΣ του Λάδωνα συνομιλήσαμε με κατοίκους της περιοχής και εργαζόμενους για τις 6 εθνικές προτεραιότητες του εναλλακτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής.
Αναφερθήκαμε στην περίοδο της δικιάς μας κυβέρνησης,όπου είχαμε κρατήσει υπό δημόσιο έλεγχο τη ΔΕΗ με κοινωνικό και αναπτυξιακό ρόλο και είχαμε μεσοσταθμικά μείωση 12% στο ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ η ΝΔ προχώρησε σε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης, με τις δυσμενείς συνέπειες που βιώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Από εκεί και πέρα, ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στη διακοπή, του δρομολογημένου από καιρό, έργου κατασκευής του νέου υδροηλεκτρικού εργοστασίου Λάδωνας 2, σε μια συγκυρία μάλιστα που θα βελτίωνε το ενεργειακό μας μείγμα σε ΑΠΕ και θα απασχολούσε αρκετούς εργαζόμενους στην πολύπαθη Γορτυνία;"

6 σχόλια

  • Takis gmail.com
    Takis gmail.com Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί και να είμαστε Τριάδα ομοούσιον και αχωριστον. Ποιος ξέρει; Πραγματικά η κοινωνία υποφέρει, αλλά ευτυχώς που ήρθες εσύ ο Σωτήρας μας!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Petros, Soula, Takis μέλη της ίδιας ομάδας είστε αν είστε 3 και όχι ένας που απλά γράφει με άλλο όνομα (κοινό το gmail.com) αλλά ούτε αυτό δεν καταφέρατε να κρύψετε! Η κοινωνία υποφέρει και εσύ (ή εσείς) ειρωνεύεστε

  • petros@gmail.com
    petros@gmail.com Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Βουλευτική έδρα; Άαα στο καλό σου, με έκανες και γέλασα. Αυτός μόνος του τρέχει και δεύτερος έρχεται. Αλλά επειδή γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, μπορεί να έρθει και τρίτος.

  • soula@gmail.com
    soula@gmail.com Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπαγόρευση ή όχι, μπούρδες ή όχι, έχει μεγάλη σημασία; Προστατεύσετε το αγόρι αυτό, είναι υποχρέωση σας αν όχι καθήκον σας, εφόσον αξιώνει βουλευτική έδρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Takis, αυτές τις μπούρδες που γράφεις ποιος σου τις υπαγορεύει? Γιατί μόνος σου αποκλείεται να τις γράφεις!

  • Takis gmail.com
    Takis gmail.com Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτοικους της περιοχής και εργαζόμενους του εργοστασίου δεν βλέπουμε. Μόνο εσένα που μοστραρεσαι σαν μέλος της αυτής πώς τη λένε. Λες και δεν ξέρουμε ότι ξερογλυφεσαι για βουλευτής. Τάχα μου, τάχα μου!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...