Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτιστικό κέντρο Βαλτεσινίκου: "Χωρίς τον Κώστα Καπετάνιο, το χωριό θα είναι φτωχότερο"

Πολιτιστικό κέντρο Βαλτεσινίκου: "Χωρίς τον Κώστα Καπετάνιο, το χωριό θα είναι φτωχότερο"
Σήμερα έφυγε από κοντά μας, στην δεύτερη πατρίδα του τον Καναδά, ένας άξιος συμπατριώτη μας, ο Κώστας Καπετάνιος του Ηλία «Κολαγιάς», ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες.
Αγαπούσε το χωριό μας και εκτιμήθηκε από όλους μας γιατί υπήρξε πάντοτε ευθύς , αληθινός, ειλικρινής ,καθαρός , απλός ,πιστός και αφοσιωμένος φίλος.
Ζούσε με την αγωνία για την προκοπή τού τόπου μας. Ευαίσθητος και πρόθυμος να βοηθήσει στα προβλήματα του χωριού, πάντα με ευγένεια.
Στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας μένει χαραγμένη η μορφή του. Ο ήπιος χαρακτήρας του, η ευθύτητα του λόγου του, η πίστη στις απλές ανθρώπινες αξίες, το χαμόγελό του.
Δεν ξέχασε ποτέ την Ελλάδα, το Βαλτεσινίκο. Δραστηριοποιήθηκε στον Σύλλογο Αρκάδων MONDREAL και εκπροσώπησε τους εκεί Αρκάδες και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας / Εκδηλώσεων..
Ήταν χορηγός σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου. Αγάπησε το χωριό μας και αγαπήθηκε από όλους.
Σήμερα του ευχόμαστε καλό ταξίδι.
Η μνήμη Του θα μείνει πάντοτε ζωντανή σε όλους, εμάς και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους ίδιους στόχους που και εαυτός ονειρεύτηκε.
Φίλε Κώστα χωρίς τη δική σου παρουσία το χωριό μας και οι φορείς του θα είναι φτωχότεροι, μας έφυγε ένας πολύτιμος συμπαραστάτης και φίλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...