Με Καπλάνη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σκαντζός
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/01/2023 η προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας Μαν΄ψλης Σκαντζού με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Γορτυνίας κ. Γεώργιο Καπλάνη.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ενημέρωσα τον κ. Καπλάνη για τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Γορτυνίας συγχρηματοδοτούμενα ή από εθνικούς πόρους. Επίσης συζητήσαμε για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027." αναφέρει η ανακοίνωση.
Σχετικά Άρθρα
- YK Yiannis Kouros Tripolis Run 2026 | Δωρεάν Εγγραφή Μαθητών
- Πτωχός: «Επενδύουμε σε καλύτερες υποδομές για τον αθλητισμό σε όλη την Πελοπόννησο» – Πρόσκληση 9 εκατ. € από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης | Οι εγγραφές άρχισαν!
- Στον Κοσμά ενάντια στο αιολικό έργο | «Η Επιστροφή της Άρτεμις» — Θέατρο και συμμετοχή για τα ελεύθερα βουνά
- «Ξηλώνουν την ιστορία της Μεγαλόπολης» – Σφοδρές αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις καταστροφές μηχανημάτων στη ΔΕΗ (vd)






