Επιστρέφει το Λαγκαδινό Καρναβάλι με την "Παρέα του Τράγου"!
Ο Σύλλογος νέων Λαγκαδιών ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα νέων του χωριού, με αγάπη για τον τόπο τους, επιστρέφει σήμερα μετά από 2 χρόνια αδράνειας λόγω του covid-19, ανανεωμένος και με νέο Δ.Σ. ύστερα από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 14/01/2023, αποτελούμενο από :
Πρόεδρο Δημήτρης Νικήτα, Αντιπρόεδρο Αποστόλη Καγιούλη, Γραμματέα Χριστίνα Κασόλα, Ταμεία Βασίλη Ρούτση και Μέλη Κατερίνα Κούλη, Κώστα Γκίωκα και Μαρία Δεσποτοπούλου, ξεκινώντας την δράση του με την διοργάνωση του 14ου κατά σειρά Καρναβαλιού στα Λαγκάδια Αρκαδίας με εκδηλώσεις από 24/02 έως 27/02. Πρόκειται για ένα τετραήμερο καρναβαλικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακό γλέντι,αναβίωση τοπικών εθίμων, παιδικές εκδηλώσεις και φυσικά την παρέλαση του καρναβαλιού που αναβιώνει τους Αρκαδικούς μύθους. Το Λαγκαδίνο Καρναβάλι με την «Παρέα του Τράγου» σας περιμένει φέτος όλους μεταφέροντας σας στο χωροχρόνο των Διονυσιακών και παγανιστικών μυστηρίων!
Σχετικά Άρθρα
- Λουκέτο σε τέσσερις σχολικές μονάδες σε Λαγκάδια, Καρύταινα, Καστρί και Άγιο Πέτρο!
- Κατσίρης | Ο ανδριάντας του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως: εύλογα ερωτήματα για τη συντήρηση, το κόστος και τη θεσμική προστασία του
- Ένωση Βυζικιωτών προς τους αγουροξυπνημένους αρμοδίους για τους κλειστούς δρόμους: "Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Δεν σας εμπιστευόμαστε!"
- Στην Τρίπολη η ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας για την Πελοπόννησο
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)






