Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα Άνθη της Πέτρας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα Άνθη της Πέτρας

Η 10η ετήσια Γενική Συνέλευση των Ανθέων της Πέτρας πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία χθες στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής. Ύστερα από τρία χρόνια, τα μέλη του σωματείου μας συνευρέθηκαν προκειμένου να ενημερωθούν για το πολύπλευρο και υψηλής ποιότητας έργο που επιτελείται από τα Άνθη. Πράγματι, τα σχόλια που ακολούθησαν την παρουσίαση του απολογισμού δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) από τον απερχόμενο πρόεδρο μας κ. Γιάννη Τσιαούση ήταν επαινετικά. Ακολούθησε η παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ) από τον απερχόμενο ταμία κ. Τριάδη Τσαφαρά. Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ψήφιση  ομόφωνα και των δύο απολογισμών. Το παρόν στην Συνέλελυση έδωσαν ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και η πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής κ. Ουρανία Αναγνωστοπούλου

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για νέο ΔΣ κι ΕΕ, με τη συμμετοχή στην ψηφοφορία 30 μελών μας. Η Εφορευτική Επιτροπή στο τέλος της διαδικασίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών τα οποία εγκρίθηκαν από το σώμα. Ακολούθως, το νέο ΔΣ το οποίο συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση, καθώς και την ευρύτητα της προέλευσης των μελών του, συνήλθε προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. Με βάση τις προτάσεις που κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα, το νέο ΔΣ για τα επόμενα τρία χρόνια διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Τσιαούσης 

Αντιπρόεδρος: Τριάδης Τσαφαράς

Γενική Γραμματέας: Αγγελική Αναστοπούλου

Ταμίας: Αντώνης Καλαφάτης

Μέλος: Ανδρέας Μανιάτης

Μέλος: Σταύρος Μποζίκας

Μέλος: Νίκος Στασινάκης

Αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ εξελέγησαν ο Απόστολος Φανός, ο οποίος είναι και Νομικός Σύμβουλος του σωματείου μας και η Σοφία Μαυρογενίδου.   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...