Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΤΑΠΤοΚ - Δήμος Γορτυνίας | Εντάχθηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης για τα σχολικά κτίρια σε Βιδιάκι, Καρδαρίτσι, Μοναστηράκι και Σταυροδρόμι

ΤΑΠΤοΚ - Δήμος Γορτυνίας | Εντάχθηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης για τα σχολικά κτίρια σε Βιδιάκι, Καρδαρίτσι, Μοναστηράκι και Σταυροδρόμι
 
Ύστερα από κατάθεση πρότασης και εκπόνησης της σχετικής μελέτης από το Δήμο Γορτυνίας, εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε από το ΤΑΠΤΟΚ Αρκαδία 2020, η απόφαση Ένταξης της Πράξης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΙΔΙΑΚΙΟΥ, ΚΑΡΔΑΡΙΤΣΙΟΥ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020»
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της στήριξης της Ένωσης ανέρχεται σε 241.552,00 €
Η πράξη αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των παρακάτω κτηρίων και περιλαμβάνονται οι ακόλουθες εργασίες ( σύμφωνα και με την εγκεκριμένη μελέτη ) :
1.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡ/O ΒΙΔΙΑΚΙΟΥ:α) Τοποθέτηση θερμομόνωσης από εξηλασμένη πολuστερίνη (Ε.Π.) (εσωτερικό κέλυφος και κεραμοσκεπή), για το παλιό κτίριο του Δημοτικού σχολείου Βιδιακίοu και επειδή η κατασκευή του είναι πεπαλαιωμένη με υφιστάμενη λιθοδομή μεγάλου πάχους και προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα το σύστημα θερμομόνωσης , θα κατασκευαστεί σύστημα θερμομόνωσης .
2.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡ/O ΚΑΡΔΑΡΙΤΣΙΟΥ:
α) Τοποθέτηση θερμομόνωσης από εξηλασμένη πολuστερίνη (Ε.Π.) (εσωτερικό κέλυφος και κεραμοσκεπή). Για το παλιό κτίριο του Δημοτικού σχολείου Καρδαριτσίοu και επειδή η κατασκευή του είναι πεπαλαιωμένη με υφιστάμενη λιθοδομή μεγάλου πάχους και προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα το σύστημα θερμομόνωσης , θα κατασκευαστεί σύστημα θερμομόνωσης. β) Προμήθεια αναβατορίοu και κατασκευή ράμπας πρόσβασης ατόμων ΑΜΕΑ Η πρόσβαση στο κτίριο για άτομα ΑΜΕΑ θα γίνεται με την τοποθέτηση σταθερού αναβατορίου κατακόρυφης κίνησης.
3.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡ/O ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ :
α) Τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσσψης από εξηλασμένη πολuστερίνη (Ε.Π.) στους τοίχους (εξωτερικό κέλυφος και κεραμοσκεπή) β) Προμήθεια αναβατορίου και κατασκευή ράμπας πρόσβασης ατόμων ΑΜΕΑ. Η πρόσβαση στο κτίριο για άτομα ΑΜΕΑ θα γίνεται με την τοποθέτηση σταθερού αναβατορίου κατακόρυφης κίνησης.
4.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡ/O ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ :α) Τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης από εξηλασμένη πολuστερίνη (Ε.Π.) στους τοίχους (εξωτερικό κέλυφος και κεραμοσκεπή) Για το κτίριο του Δημοτικού σχολείου Σταυροδρομίου και επειδή στη κατασκευή του δεν έχει προβλεφθεί ιδιαίτερη θερμομόνωση, θα κατασκευαστεί σύνθετο σύστημα θερμομόνωσης με όλα τα παρελκόμενα στην εξωτερική πλευρά όλου του κελύφους του κτιρίου β) Προμήθεια αναβατορίου και κατασκευή ράμπας πρόσβασης ατόμων ΑΜΕΑ. Η πρόσβαση στο κτίριο για άτομα ΑΜΕΑ θα γίνεται με την τοποθέτηση σταθερού αναβατορίου κατακόρυφης κίνησης.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, η Δημοτική ομάδα, και οι συνεργάτες του εργάζονται αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά και αξιοποιούν κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την ανάπτυξη της περιοχής μας και την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων της.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    10.19 Καλό είναι κάπου-κάπου να θυμάσαι τη μητρική σου γλώσσα. Έτσι για να μην ξεχνάς και από πού κατάγεσαι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    μπεεεεεεεεεεε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...