Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Γορτυνίας για την απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα
 
															
						
Για την Πατρίδα έγινες ΗΡΩΑΣ ενώ, όσοι σε αγάπησαν βιώνουν σκοτάδι ύστερα από την αναγγελία του αδόκητου χαμού σου.
Στα 29 του ο ταλαντούχος Υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, ως συγκυβερνήτης σε F-4. Αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό και μια «εκκωφαντική» σιωπή πάνω από τα χωριά του Λάδωνα όπου του άρεσε να πραγματοποιεί πτήσεις.
Η Γορτυνία πενθεί ένα άξιο και λαμπρό τέκνο της ο βίος του οποίου έμελλε δυστυχώς να διακοπεί πρόωρα και απότομα. Με βαθιά θλίψη εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του νεαρού Υποσμηναγού και ιδιαιτέρως στην μητέρα του Σταυρούλα Φατούρου, με καταγωγή από το Περδικονέρι Γορτυνίας.
Αιωνία του η μνήμη.
Ευστάθιος Χαρ. Κούλης
Δήμαρχος Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου η Γορτύνια Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου
 - Εκδήλωση στις Ρίζες Τεγέας για τις επιπτώσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε Περιβάλλον, Υγεία και Οικονομία
 - Μπάσκετ | Ξεκίνημα με νίκη για τις γυναίκες του Πελασγού
 - Ενημερωτική επίσκεψη του Προέδρου ΦΟΔΣΑ κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη στο Ναυπλιο για το Ολιστικό Σχέδιο Ανακύκλωσης
 - Ισοπέδωσε τον ΟΦΗ ο Αστέρας AKTOR παρά τα ... όργια Πολυχρόνη | Πρώτη νίκη με φοβερά γκολ - Προσπέρασε τον Πανσερραϊκό, μια ανάσα από ΑΕΛ
 





