Σκαντζός | Προχωρούν τα έργα στον Λάδωνα και στο δρόμο "Βαλτεσινίκο- Μυγδαλιά- Θεόκτιστο" (εικόνες)
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 3-2-2023 τα 2 έργα που εκτελούνται τώρα στη Γορτυνία. Το ένα έργο είναι οδικής ασφάλειας «Συντήρηση βελτίωση επαρχιακού δρόμου (55) Βαλτεσινίκο- Μυγδαλιά- Θεόκτιστο» προϋπολογισμού 370.000 € από πιστώσεις ΚΑΠ. Το άλλο έργο «Ανάπλαση και ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής στην τεχνητή λίμνη Λάδωνα και βιώσιμη χρήση του οικοσυστήματος» προϋπολογισμού 1.180.000 € από το ΕΣΠΑ - ΤΑΠ-ΤοΚ.
Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και την αναπτυξιακή προοπτική της Αρκαδίας.
Σχετικά Άρθρα
- Μεγαλόπολη | Οι απαντήσεις για Αρχαίο Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, φυλακές και Παλαιοντολογικό Μουσείο
- Τατούλης: "Η ανατροπή του «καθεστώτος» Μητσοτάκη είναι πλέον ευθύνη κάθε πολίτη!"
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ο εορτασμός της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά Κυνουρίας (εικόνες)
- Τζιούμης σε Αγγελακο: "Ντροπιάσατε την πόλη, πέντε άτομα θέλατε να γκρεμιστεί το άγαλμα - Εμείς θα κάνουμε μνημείο τον ανδριάντα"
2 σχόλια
-
Αχ καημένε Μανώλη, σας τα άφησαν αυτά τα έργα μαζί και τα χρήματα και τώρα που τελειώνει η θητεία σας τα προχωράτε για να δείξετε έργο. Πού είναι ένα έργο δικό σας; Αμάν πια καλύτερα να μην κάνεις περιοδείες. Εκτίθεσαι.
-
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ .......ΜΑΝΩΛΗ . ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ;;;;;; Ε! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ......






