Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δουλέψτε, επιτέλους! Το Ξενία Βυτίνας να περιέλθει άμεσα στο Δήμο Γορτυνίας, όπως έγινε στη Σπάρτη»

«Δουλέψτε, επιτέλους! Το Ξενία Βυτίνας να περιέλθει άμεσα στο Δήμο Γορτυνίας, όπως έγινε στη Σπάρτη»

Με αφορμή την ολοκλήρωση της παραχώρησης του ΞΕΝΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ του ΕΟΤ στο Δήμο Σπάρτης μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Σπάρτης (http://networkedblogs.com/R12Qk), ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Μιλτιάδης Λύτρας εκφράζει την θλίψη του «για την τραγική απόδοση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας και του Δημάρχου Γορτυνίας στο αντίστοιχο θέμα του ΞΕΝΙΑ ΒΥΤΙΝΑΣ».

Και προσθέτει: « Ζητώ την άμεση κινητοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ώστε το μοναδικής αρχιτεκτονικής ΞΕΝΙΑ ΒΥΤΙΝΑΣ να παραχωρηθεί στο Δήμο Γορτυνίας και να αποδοθεί στο Γορτυνιακό Λαό, ως ένας πολυχώρος Πολιτισμού και Φιλοξενίας Γορτυνίων. Να αποτελέσει δηλαδή μαζί με τις ερειπωμένες κατασκηνώσεις της Βυτίνας, ένα πρότυπο ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ.

Μου φαντάζει σαν κακόγουστο αστείο το γεγονός πως επί τρία έτη ο Δήμος Γορτυνίας δεν ασχολείται με το θέμα και φοβάμαι ότι το ΞΑΝΙΑ ΒΥΤΙΝΑΣ θα καταλήξει αντί ενός πινακίου φακής σε κάποιο ιδιώτη. Φοβούμαι δε ότι ούτε και αυτό θα συμβεί και θα συνεχιστεί η τραγική ερείμωση ενός πάλαι ποτέ στολιδιού της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Δεσμεύομαι πως μετά τις εκλογές και με τη στήριξη του Γορτυνιακού Λαού, θα αποκαταστήσουμε το έγκλημα που υφίσταται στην Πανέμορφη Βυτίνα μας. Ζητώ τα μέσα ενημέρωσης όπως απευθύνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας τα ακόλουθα ερωτήματα:

1. Ποιες είναι οι ενέργειες που έχουν γίνει στην κατεύθυνση μη παραχώρησης του Ξενία Βυτίνας στο ΤΑΙΠΕΔ;

2. Έχει κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους, υπόμνημα-μελέτη για την αξιοποίηση του Ξενία Βυτίνας από το Δήμο;

3. Υπάρχει η Βούληση για ανάσχεση της απαξίωσης του ΞΕΝΙΑ ΒΥΤΙΝΑΣ;

4. Αισθάνονται καλά με το θέαμα που παρουσιάζει σήμερα το Ξενία Βυτίνα;

Ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος!!! Κύριοι είστε υπόλογοι έναντι στον Γορτυνιακό Λαό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...