Σε Κοντοβάζαινα, Βούτσι και Σταυροδρόμι ο Μέγας: "Στα χωριά μας, οι κάτοικοι δεν έχουν βοήθεια για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους"

Επίσκεψη στις τοπικές κοινότητας Κοντοβάζαινας, Βουτσίου και Σταυροδρομίου πραγματοποιήσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Παναγιώτης Μέγας.
Σε ανάρτησή του, αναφέρει: "Συζητήσαμε με τους δημότες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ακούσαμε τις ανάγκες τους.
Δεν έχουν συμπαραστάτη. Δεν έχουν βοήθεια για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.
Τους υποσχεθήκαμε ότι χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες, μετά την νίκη μας στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα τους.
Με ένα διαφορετικό ύφος διοίκησης και με απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση των θεμάτων της περιοχής τους."
Tags:
Παναγιώτης Μέγας,Σχετικά Άρθρα
- Σχολεία που κλείνουν – Χωριά που σβήνουν στην Πελοπόννησο
- ΔΕΗ Μεγαλόπολης | Να καθιερωθεί η εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Αγία Σοφία και Καλτεζές
- Ο τερματοφύλακας Μιχαήλ του Πάφου που κράτησε το "0" απέναντι στον Ολυμπιακό έχει παίξει στον Αστέρα!
- Βιωματικός περίπατος στην Μεγαλόπολη | "Η κινητικότητα δεν είναι δεδομένη για κάθε άνθρωπο" (εικόνες)
4 σχόλια
-
Ο κ. Μέγας έχει καμια σχέση με το Mega?
-
Τώρα διαπίστωσε ο κ. Μέγας, ότι οι κάτοικοι θέλουν συμπαράσταση? Επί 9 έτη δημοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, δεν το γνώριζε?
-
O Στάθης η Δημαρχάρα του 60% του 30% που ψηφισαν.... = 18% δημαρχος
Α ΡΕ ΕΡΜΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ... Γιατρέ με Πασόκ 18% που πας. Ο ΒλασοΣταθης θα σε φάει λάχανο... -
Στάθη πλάκα θα τους κάνεις πάλι :)