Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζούνης στη ΔΡΤ: ” O δήμος Γορτυνίας κινδυνεύει με λουκέτο”(ήχος)

Ζούνης στη ΔΡΤ: ” O δήμος Γορτυνίας κινδυνεύει με λουκέτο”(ήχος)

Για κίνδυνο λουκέτου στο Δήμο Γορτυνίας έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη κίνηση δημοτών Γορτυνίας” Πέτρος Ζούνης σε συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή “Ραντεβού στις πέντε” με την Ελένη Τράκα.

Ο λόγος που ο κ. Ζούνης μίλησε για λουκέτο, είναι η κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου από τις Τράπεζες, με αφορμή υπόθεση που έρχεται από τον Καποδιστριακό Δήμο Βυτίνας.

Μάλιστα σημείωσε πως παρά το αίτημά του και προς τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τον Πρόεδρο του ΔΣ Γορτυνίας να γίνει συνεδρίαση, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για το θέμα από το Δήμαρχο, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Ο κ. Ζούνης τόνισε πως δεν γνωρίζουν τι έχει γίνει από πλευράς δημοτικής αρχής και αν έχει υπάρξει αίτημα προς τις Τράπεζες για μη ισχύ της δικαστικής απόφασης, ενώ ανέφερε πως γίνεται λόγος για εκποίηση και ακινήτων του δήμου, κάτι, που, όπως είπε δεν μπορεί να το πράξει μόνος του ο Δήμαρχος.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας αναφέρθηκε και στο θέμα με το ΕΠΑΛ Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αίτημα από πλευράς Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας να κλείσει το σχολείο γιατί δεν έχει μαθητές.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ζούνης στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

2 σχόλια

  • Grg Pap
    Grg Pap Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Το περίεργο είναι ότι ο κ. Ζούνης ήταν εκείνη την εποχή πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, με δήμαρχο τον κ. Γιαννόπουλο. Εκτός τον κ. Κούλη, θα πρέπει πιστεύω και ο ίδιος να εξηγήσει γιατί η υποχρέωση δεν πληρώθηκε στην ώρα της και τώρα θα πληρώσουμε και τόκους.

  • Παναγιωτοπούλου Ναταλία
    Παναγιωτοπούλου Ναταλία Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΡΕΕ......Ο Δήμαρχος έχει ευθύνη γιατί αμέλησε να αντιδράσει και θα πρέπει να κινηθεί δικαστική διαδικασία σε περίπτωση που με ευθύνη του Δημάρχου έχει ζημιωθεί ο Δήμος με τόκους επί του αρχικώς εκδικασθεντος ποσού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...