Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Μπουλιάρι Γορτυνίας | Εντυπωσιάστηκε με τη θέα του χωριού και τη Λίμνη του Λάδωνα!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Μπουλιάρι Γορτυνίας | Εντυπωσιάστηκε με τη θέα του χωριού και τη Λίμνη του Λάδωνα!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΜΠΟΥΛΙΑΡΙΤΩΝ

Το Πανηγύρι του χωριού μας- Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Μπουλιάρι


 Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή της Αγίας Άννας στο Μπουλιάρι Γορτυνίας. Μεγάλη τιμή για το χωριό μας ήταν η παρουσία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ευστάθιο Κούλη.

  Τον κ. Παυλόπουλος υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού μας, Μπαλάσης Νικόλαος, ο οποίος απηύθυνε το καλωσόρισμα-χαιρετισμό και του χάρισε μια εικόνα της Αγίας Άννας. Ο κ. Παυλόπουλος, όπως πάντα, καταδεκτικός, χαρούμενος χαιρέτισε πολλούς και φωτογραφήθηκε με πολλούς και ιδιαίτερα με ένα μωρό και τους γονείς. Απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους νέους σε σχέση με την πατρίδα μας. Του άρεσε ιδιαίτερα η θέα του χωριού βλέποντας αφ’ υψηλού όλη  τη Λίμνη του Λάδωνα.

 Πολλοί ήταν οι προσκυνητές της, παρά το ότι ήταν εργάσιμη μέρα και λόγω καύσωνα. Πολλοί παραβρέθηκα και στον Εσπερινό, τον οποί τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας και Πρόεδρος της παράταξης «Κραυγή της Γορτυνίας» κ. Αγγελής  Πετρόπουλος και ανήμερα μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος. Παρευρέθηκε και ο ευεργέτης του χωριού  μας, κάτοικος Αυστραλίας, κ. Γεώργιος Ευσταθίου Τσίρμπας, στον οποίο ο Σύλλογός μας απένειμε Αναμνηστική πλακέτα.

 Τη διασκέδαση είχε αναλάβει η ορχήστρα Πάνου Ηλιόπουλου, Αγγελή Τσίρμπα, Μαρίας Δελή. Παρ’ όλον τον καύσωνα ο χορός κράτησε αρκετές ώρες.

Να γνωρίσουμε στους συμπατριώτες μας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ότι άρχισε η αγιογράφηση του Ι. Ναού της Αγίας Άννας του χωριού μας.

Οι φωτογραφίες είναι του κ. Μιχάλη Τσίρμπα.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...