Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωνές από το Μοναστηράκι Γορτυνίας: "Φτιάξτε τους δρόμους στο χωριό. Να περνούμε χωρίς να προκαλούνται ζημιές στα οχήματά μας"

Φωνές από το Μοναστηράκι Γορτυνίας: "Φτιάξτε τους δρόμους στο χωριό. Να περνούμε χωρίς να προκαλούνται ζημιές στα οχήματά μας"
Αίτημα κατοίκων του Δ.Δ. Μοναστηρακίου Δήμου Γορτυνίας

Θέμα: Αποκατάσταση οδοστρώματος στο πάνω μέρος του χωριού

Προς:

Τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Γορτυνίας

 

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες σύμβουλοι,

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να αναφερθούμε στην άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει το οδόστρωμα στο πάνω μέρος του Δ. Διαμερίσματος Μοναστηρακίου.

Πρόκειται για τον κεντρικό και  κάθετο δρόμο, από την προτομή του Κολοκοτρώνη με κατεύθυνση τις οικίες  μας,  στη γειτονιά Φλεσσαίικα.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Γορτυνίας πριν επτά περίπου χρόνια έκανε εργασίες για την ύδρευση των κατοικιών στο πάνω μέρος του χωριού. Έσκαψε το οδόστρωμα και δυστυχώς από τότε δεν το αποκατέστησε στο σύνολο του δρόμου.

Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι τα νερά της βροχής να έχουν δημιουργήσει βαθουλώματα που δυσχεραίνουν την οδική πρόσβαση στις οικίες μας αλλά και τη διέλευση  των διερχόμενων οχημάτων.

Θεωρούσαμε ότι ο Δήμος όλα αυτά τα χρόνια, θα είχε παρέμβει με την τεχνική του υπηρεσία ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό.

Δυστυχώς όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα από τον Δήμο.

Σας ενημερώσουμε ακόμη ότι και στο σύνολο του ο δρόμος από την προτομή του Κολοκοτρώνη μέχρι την τελευταία κατοικία του χωριού έχει προβλήματα, όπως και ο παράλληλος που επιστρέφει στην πλατεία του χωριού.

Με την επιστολή μας αυτή,

Θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας και να ζητήσουμε άμεσα να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να αποκατασταθεί το οδόστρωμα και να περνούμε χωρίς να προκαλούνται ζημίες στα οχήματά μας.

Να ενημερωθεί όλο το δημοτικό συμβούλιο και εάν δεν προτίθεστε να γίνουν άμεσα ενέργειες- πριν τα πρώτα πρωτοβρόχια- να τεθεί  ως θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναμένουμε την απάντησή σας, στο αίτημά μας

Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Φλέσσας Νικήτας

Τηλ. Επικοινωνίας  6985030515

Κοινοποίηση:

Προέδρο Δ.Δ. Μοναστηρακίου

Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

Δημοτικούς συμβούλους

Μοναστηράκι 23/8/2023

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν πιάσε φωτιά στο Άγιο Νικόλαο θα καούμε σαν ποντίκια και αυτό είναι πρόβλημα σοβαρο

  • Αλέξης Θωμάς
    Αλέξης Θωμάς Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον Άγιο Νικόλαο στο χωριό μας κανένας κάτοικος ούτε ο πρόεδρος του χωριού ούτε ο δήμαρχος ενδιαφέροντα για το πρόβλημα στον Άγιο Νικόλαο με το καλοδιο της ΔΕΗ στο δέντρο Μόνο ο κύριος Αλέξης Θωμάς με το κανάλι του you tube alexios you tv live ασχολείται τυχαίο και αυτό ξυπνήστε Μοναστηρακιωτες

  • Καλημέρα Γορτυνία
    Καλημέρα Γορτυνία Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι Προτεραιότητα έχουν οι αγροτικοί δρόμοι Να ασφαλτοστρωθούν! Οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα ολίγον και μοναδικών, Σπαταλώντας πολύτιμα Δημοτικά κονδύλια Προς όφελος τους!! Όσο για τις ανθρώπινες ψυχές οι οποίες ταλαιπωρούνται Πραγματικά και τα έχουν ανάγκη αυτά τα έργα …τις μνημονεύει στο ψαλτήρι. βοήθεια μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...