Απεβίωσε ο γνωστός παιδίατρος Ιωάννης Κοντοβαζαινίτης
Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε ο γνωστός παιδίατρος Ιωάννης Κοντοβαζαινίτης. Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Θεόκτιστο Αρκαδίας το 1943. Ήταν γιος του ιατρού Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη και της δασκάλας Ιωάννας Παναγοπούλου. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Υπηρέτησε ως ιατρός-έφεδρος αξιωματικός στο στρατό ενώ άσκησε την παιδιατρική για πάνω από 50 έτη.
Ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και της Παιδιατρικής Κλινικής του Ομίλου. Παρείχε τις υπηρεσίες του εθελοντικά σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις ενώ υπήρξε μέλος της αποστολής εθελοντών ιατρών στο πόλεμο του Κοσόβου.
Ήταν παντρεμένος με την καθηγήτρια Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαντώ Κομπόλη, από Μυγδαλιά και έχει δύο γιους τον Ορθοπαιδικό Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη και τον οδοντίατρο-Περιοδοντολόγο Γιώργο Κοντοβαζαινίτη.
Η εφημερίδα “Γορτυνία” απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
*Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Θεόκτιστο.
Tags:
Ιωάννης Κοντοβαζαινίτης,Σχετικά Άρθρα
- Η ωμή πραγματικότητα για την Αρκαδία
- Street Food Festival | Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή γεύσης στην Τρίπολη! (εικόνες - βίντεο)
- Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φίλων της ΑΕΚ στην Τρίπολη!
- Σύλληψη αλλοδαπού με σουγιά 11 εκατοστών στην Τρίπολη
- 52o Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» | Με μια όμορφη βραδιά στην Τρίπολη ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αρκαδία (εικόνες)






