Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Γορτυνία που μας αξίζει" για τα τροχαία ατυχήματα: "Να διεκδικήσουμε ενωμένοι και δυναμικά τη δημιουργία επιτέλους ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου"

"Γορτυνία που μας αξίζει" για τα τροχαία ατυχήματα: "Να διεκδικήσουμε ενωμένοι και δυναμικά τη δημιουργία επιτέλους ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Γορτυνία ήταν στο επίκεντρο των ειδησεογραφικών εκπομπών, αυτή τη φορά όχι για την προβολή της ομορφιάς της αλλά για δυσάρεστους δυστυχώς λόγους.

Το τραγικό δυστύχημα με το λεωφορείο στον δρόμο των Λαγκαδίων, μας συγκλόνισε όλους. Ένας δρόμος καρμανιόλα, που τρέμει η ψυχή σου να τον περάσεις, ο οποίος εκτός του ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τους οδηγούς, καθιστά μια μεγάλη περιοχή της Γορτυνίας δύσκολα προσβάσιμη και απομονωμένη.
Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την μεγάλη σημασία που έχει ο οδικός άξονας Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας.
Η πολιτεία όμως δεν έχει μεριμνήσει μέχρι σήμερα, με διάφορες δικαιολογίες, να επανασχεδιάσει και να αναβαθμίσει το απαρχαιωμένο και επικίνδυνο οδικό άξονα της κεντρικής Πελοποννήσου.
Σταθερή θέση της παράταξής μας, την οποία θα καταθέσουμε για συζήτηση άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι ο Δήμος Γορτυνίας, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Γορτυνίας που χρόνια ταλαιπωρούνται και ανέχονται αυτή την εγκατάλειψη, να ενώσουν την φωνή τους με τους Βουλευτές του νομού και την Περιφέρεια και να διεκδικήσουν ενωμένοι και δυναμικά την δημιουργία επιτέλους ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.
Ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να παρακολουθούμε την εξέλιξη των έργων του νέου οδικού άξονα και όχι θλιβερές εικόνες τροχαίων ατυχημάτων και αιωρούμενου στον γκρεμό λεωφορείου.
Φώτο: fb (Λαγκαδινά Νέα)

2 σχόλια

  • λυσσαρεα
    λυσσαρεα Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή Γιατρέ μου για να καταλάβουμε ...
    Θα πας εσύ στα υπουργεία να διεκδικήσεις κονδύλια για το δρόμο .
    Εσύ που δεν έχεις μυρωδιά από διεκδικήσεις !!!!!!!!!!!!

  • κολοβος
    κολοβος Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    2009-2019 Ως δημοτικη αρχη τι κανατε?
    πειτε μας μια παρεμβαση για το δρομο .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...