Στεμνιτσιώτες της Αμερικής ομορφαίνουν την είσοδο του MenalonTrail! (εικόνες)
Με πρωτοβουλία και δαπάνη του Ευαγούς Ταμείου Στεμνιτσιωτών Αμερικής, φυτεύτηκαν 70 καρποφόρα δέντρα ( κερασιές, βυσσινιές, μηλιές, φουντουκιές, καστανιές,) στον δρόμο από τον Καταγιώργη προς τον Άγιο Νικόλαο «Αεράκι». Ο δρόμος αυτός είναι το αρχικό τμήμα του παλαιού ημιονικού δρόμου που ένωνε τη Στεμνίτσα με τη Δημητσάνα, καθώς και η αρχή του πεζοπορικού μονοπατιού του Menalon Trail, που ξεκινάει από τη Στεμνίτσα και περνώντας από Δημητσάνα, Ζυγοβίστι, Ελάτη, Βυτίνα, Νυμφασία, Μαγούλιανα, Βαλτεσινίκο, καταλήγει μετά από 75 χιλιόμετρα στα Λαγκάδια ακολουθώντας τα παλιά μονοπάτια των προγόνων μας.
Tags:
Menalon Trail,Σχετικά Άρθρα
- Χριστογιαννόπουλος: «Καμία συναίνεση του Δήμου Μεγαλόπολης στην ενοικίαση του οικοπέδου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης»
- Κακοκαιρία | Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Όλη η λίστα! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Όταν Το Busy… Δεν Μετράει!
- Έκλεισε ξανά η εθνική οδός "Τρίπολης - Πύργου" στο ύψος του Ερύμανθου
- Κωνσταντινόπουλος από τη Γορτυνία: "Το κεντρικό κράτος οφείλει να κινητοποιηθεί άμεσα, ώστε να μη μείνουν απομονωμένα χωριά"






