Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Γορτυνία σε δύο εκθέσεις στην Αθήνα

Η Γορτυνία σε δύο εκθέσεις στην Αθήνα

Ο Δήμος Γορτυνίας, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την προβολή της περιοχής μας, συμμετέχει με δικά του περίπτερα σε δύο εκθέσεις που λειτουργούν στην Αθήνα από την Πέμπτη 5/12 έως την Κυριακή 8/12/2013 με στόχο την προβολή των παραδοσιακών προϊόντων, του τουρισμού και του πολιτισμού. Τομείς όπου η Γορτυνία διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα.

Η πρώτη είναι η έκθεση “ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” στην Πλατεία Κλαυθμώνος, που οργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Επιμελητήρια, ταξιδεύοντας το κοινό της Αθήνας στους Μύθους, στις Γεύσεις και στα … Ποιήματα της Πελοποννήσου. Η δεύτερη είναι το «5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας» που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μεταξύ των επαγγελματιών που εκθέτουν τα προϊόντα τους στους πολυάριθμους επισκέπτες είναι και οι παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων της Γορτυνίας, το Ζαχαροπλαστείο «Λούσιος» του Χ. Μπαξεβάνου από Δημητσάνα, το ζαχαροπλαστείο «Μαέστρο» του Γ. Κουρεμένου από την Βυτίνα, το εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων «Αρκαδιανή» του Φ.Παπούλια από το Ψάρι Τρικολώνων, το μέλι Γορτυνίας του παραγωγού Βασιλείου Μουρούτσου από τα Λαγκάδια και το γνήσιο τσίπουρο του παραγωγού Κ.Καζά από την Δημητσάνα.

Στα περίπτερα της Γορτυνίας διατίθεται και έντυπο διαφημιστικό υλικό πολλών επαγγελματιών του τουρισμού καθώς και ενημερωτικό υλικό για εκδηλώσεις και δραστηριότητες της περιοχής μας. Η Γορτυνία διαθέτει ποιοτικά προϊόντα και μπορεί να έχει περίοπτη θέση στις εκθέσεις αυτές, αλλά και στο διαιτολόγιο των ελλήνων, και όχι μόνο. Με την σταθερή συνδρομή του Δήμου αναδεικνύεται σταθερά η ιδιαίτερη και πολύπλευρη αναπτυξιακή μας ταυτότητα, που είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...