‘Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια’ | Γυρίσματα για κινηματογραφική ταινία θα γίνουν στην Δημητσάνα!
Για τις ανάγκες της ταινίας μεγάλου μήκους ‘Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια’ του Θανάση Νεοφώτιστου, θα χρειαστούν ηθοποιοί για Β’ ρόλους και βοηθητικοί ηθοποιοί, για να πλαισιώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το ηλικιακό εύρος είναι από 40 έως 80 χρόνων και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Δημητσάνα Αρκαδίας τον Φεβρουάριο του 2024.
Για την συμμετοχή τους προβλέπεται αμοιβή. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να στείλουν δύο φωτογραφίες (κοντινή και ολόσωμη) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970618799. Εταιρία παραγωγής Αργοναύτες.
Argonauts Productions
Σχετικά Άρθρα
- Σε κατάσταση ετοιμότητας «Red Code» λόγω κακοκαιρίας ο Δήμος Γορτυνίας
- Κοινωφελές Ίδρυμα Μπάκαλα | 25 υποτροφίες για σπουδαστές από την Αρκαδία
- Εξοπλισμός από τη Digea στο ΕΕΕΕΚ Μαντινείας | Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου: «Όλα τα παιδιά αξίζουν αξιοπρέπεια και ίσες ευκαιρίες στη ζωή» (vd)
- Εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ | Πρώτος σε σταυρός ο Λευτέρης Καρχιμάκης από τα Δολιανά Αρκαδίας!
- Βολική συνθήκη στη Γορτυνία






