Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | "Πρόεδρος της Κοινότητας Μοναστηρακίου ο Πέτρος Πετρόπουλος"

Γορτυνία | "Πρόεδρος της Κοινότητας Μοναστηρακίου ο Πέτρος Πετρόπουλος"
Σε ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Μέγας, αναφέρει τα εξής ... "Δημοσιεύτηκε την 29-1-2024 η υπ αριθμ. Α30/2024 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τριπόλεως με την οποία γίνεται δεκτή καθ ολοκληρίαν η εκλογική ένσταση του υποψηφίου με το συνδυασμό μας Γορτυνία που μας αξίζει Petros Petropoulos, λόγω παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου τροποποιείται η υπ αριθμ. 20/2023 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τριπόλεως, όπου είχε παρανόμως ανακηρύξει πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μοναστηρακίου του Δήμου Γορτυνίας τον Στυλιανό Πατέλη του Εμμανουήλ (υποψήφιο του συνδυασμού Ενώνουμε τη ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ), αποφαίνεται ότι πρόεδρος της Δημοτικής
Κοινότητας Μοναστηρακίου εκλέγεται ο υποψήφιος με το συνδυασμό μας Πέτρος Πετρόπουλος του Ευθυμίου και πρώτος συνδυασμός στη Δημοτική Κοινότητα Μοναστηρακίου με 70 ψηφοδέλτια εκλέγεται ο συνδυασμός μας έναντι 69 ψηφοδελτίων του ετέρου συνδυασμού όπου ήταν υποψήφιος ο Στυλιανός Πατέλης."
Του εύχομαι να δικαιώσει την ισχυρή πλειοψηφία που του έδωσαν οι κάτοικοι του Μοναστηρακίου. Το χωριό του και η παράταξή μας τον χρειάζεται!

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Και είχα μια φαγούρα από το πρωί

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...