Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο καθηγητής ρομποτικής Περικλής Κόνιαρης - Είχε καταγωγή από το Ελληνικό Γορτυνίας
Πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών ο προγραμματιστής και καθηγητής ρομποτικής Περικλής Κονιάρης, με την κηδεία του να τελείται σήμερα, Τετάρτη στις 15:00 τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.
Ηταν παντρεμένος με την Αγγελική Ανδρικοπούλου, κόρη του εκ των ιδιοκτητών της ομώνυμης αλυσίδας super market και αφήνει πίσω του δυο παιδιά.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Περικλής Κόνιαρης νοσηλευόταν από τις 26 Σεπτεμβρίου έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν τα κατάφερε.
Ο Χαράλαμπος Μπαρμπαλιάς, σε ομάδα του Ελληνικού Γορτυνίας, αναφέρει .. "Νωρίς αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι, ο εξαίρετος Συμπατριώτης μας και λαμπρός επιστήμονας, Περικλής Κόνιαρης του Γεωργίου 49 ετών, καθηγητής ρομποτικής στην Πάτρα. Ήταν εγγονός του Περικλή Κόνιαρη και της Αρετής Μπαρμπαλιά, ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Ανδρικοπούλου και έχουν δύο παιδιά τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο.
Σχετικά Άρθρα
- Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με επίκεντρο τις ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Δείτε το Πρώτο Τσακώνικο Αντάμωμα από το Κανάλι της Βουλής! (vd)
- Fuel Pass 2026 | Τα ποσά επιδότησης για την Αρκαδία!
- Νέα διοίκηση στο Σύνδεσμο Αρκάδων Ζωγράφου - Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Καλύβας
- Μουσική - αφηγηματική παράσταση την Τρίτη στην Μεγαλόπολη






