Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο επίκεντρο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Δημητσάνα | Το νέο δημοτικό πάρκινγκ και οι διαγραμμίσεις που θα γίνουν!

Στο επίκεντρο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Δημητσάνα | Το νέο δημοτικό πάρκινγκ και οι διαγραμμίσεις που θα γίνουν!

Ενημέρωση για το υπό κατασκευή νέο δημοτικό παρκινγκ έναντι του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, αλλά και για το κυκλοφοριακό ζήτημα που αντιμετωπίζει η περιοχή ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Δημήτρης Τσέκας, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας.

«Γιατί υπάρχει παύση εργασιών για το πάρκινγκ; Για το κυκλοφοριακό, έχει ξεκίνησε διαδικασίες για την επίλυσή του, για διαγραμμίσεις και απαγόρευση σε συγκριμένα σημεία. Χρήζει άμεσης λύσεις διότι με το μποτιλιάρισμα στην Δημητσάνα, αν χρειαστεί να περάσει ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό για Ζυγοβίστι προς Στεμνίτσα, τι θα γίνει;» είπε ο κ. Τσέκας.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι το έργο κατασκευής νέος πάρκινγκ είναι σε εξέλιξη, «είχαμε κάποια προβληματάκια και προχωράμε βήμα, βήμα» και «ελπίζω να τα καταφέρουμε μέσα στο τρέχον έτος». Στη συνέχεια, είπε για το κυκλοφοριακό πως «Καταβάλουμε μια τεράστια προσπάθεια, θα ανατεθεί εργολαβία για διαγραμμίσεις και θα απαγορευτεί η στάθμευση σε συγκεκριμένα σημεία. Η λύση θα δοθεί με τη δημιουργία του νέου χώρου. Θα δούμε αν μέσα από το δήμο να καλυφθούν κάποιες δαπάνες για security. Οι διαγραμμίσεις θα ολοκληρωθούν σύντομα σε Δημητσάνα, Βυτίνα, Λαγκάδια.»

«Το πρόβλημα είναι τεράστιο σε πολλά χωριά, όπως και στο πεδινό Ελληνικό, όταν έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα» είπε ο Νεκτάριος Μπαρούτσας.

«Θα πρέπει να γίνουν κυκλοφοριακές μελέτες. Αν δεν βγουν τα αυτοκίνητα απέξω, δεν θα λυθεί το πρόβλημα» είπε ο Απόστολος Αποστολόπουλος.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Απόστρατος Γορτύνιος
    Απόστρατος Γορτύνιος Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    2 φαναρια και λύθηκε το πρόβλημα, ένα πριν το Κ.Υ. και ένα στην καλλιθέα, και επίσης να δίνουν και κάνενα προστιμό οι αστυνομικοί και ειδικά στους ντόπιους που ακόμη και σε ημέρες αιχμής παρκάρουν πάνω σε κίτρινι γραμμή, υπάρχει χώρος στάθμευσης στο θέατρο απο κάτω και επίσης οι μόνιμοι που έχουν σταθμέυσει τα οχήματα τους στο κεντρικό πρκίνγκ της Δημητσάνας ας τα πάρουν δεν είναι ιδιωτικό.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...