Επισκέψεις στην Δημητσάνα ... από την Τήλο!
Την ιστορική Δημητσάνα επισκεύθηκε μετά από το Ναύπλιο, το Δημοτικό Σχολείο της Τήλου, συνόδευόμενο από τους δασκάλους τους και τη Δήμαρχο του ακριτικού μας νησιού κυρία Μαρία Καμμά.
Επισκεύτηκαν τη Βιβλιοθήκη, το σπίτι του Αγίου Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' και το Μουσείο Υδροκίνησης.
Στην έδρα του Δήμου Γορτυνίας τους υποδέχθηκε οο Δήμαρχος κ. Στάθης Κούλης, που τους προσέφερε διάφορες εκδόσεις που αφορούν στη Δημητσάνα και γενικότερα τον Δήμο Γορτυνίας.
Εκ μέρους του Διασυνεδριακού τους προσφέραμε επίσης εκδόσεις του Ιδρύματος, ενώ η Δήμαρχος κυρία Καμμά δήλωσε ενθουσιασμένη τόσο από τη Δημητσάνα όσο καιι από τη φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε από όλους τους φορείς της πόλης.
Καλή επιστροφή στο νησί τους!
Κώστας Λάμπρος
Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης






