"Έφυγε" ο Αντιστράτηγος και Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Γεώργιος Νακόπουλος, από το Παλαιοχώρι Γορτυνίας
Στις 27 Μαρτίου 2024, εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα, απεβίωσε ο Αντιστράτηγος και Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Γεώργιος Νακόπουλος, από το Παλαιοχώρι Γορτυνίας.
H εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29η Μαρτίου, στις 15:00, στο Ιερό Ναό Αναλήψεως (πλατεία Αναλήψεως-Βριλήσσια). Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, που ευρίσκεται επί της οδού Αναπαύσεως.
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1977 αναφέρει: "Ένας εξαίρετος, λίαν ικανός και προσοντούχος Αξιωματικός, υπόδειγμα ήθους και αξιακών αρχών!
Ο Πανάγαθος Θεός ας τον αναπαύσει.
Αιωνία του η Μνήμη.
Αξιομακάριστος!
Ευχόμαστε την από Θεού Παρηγορία στην εκλεκτή Οικογένειά του.
Το πένθος όλων μας βαρύ!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου."
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
Το Παλαιοχώρι και η μεγάλη οικογένεια των Νακοπουλέων αποχαιρετά με μεγάλη λύπη τον αγαπημένο συμπατριώτη και συγγενή, τον Στρατηγό Γεώργιο Νακοπουλο που έφυγε ξαφνικά στα 69 του χρόνια.
Θερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
Σχετικά Άρθρα
- Νότια Κυνουρία | Υποσχέσεις χωρίς έργα – Παρέμβαση του κ. Σταύρου Τσίχλη για λιμάνι, καταδυτικό πάρκο και διακοπές ρεύματος
- Στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)
- Γιαννακούρας από τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη: «Η δύναμή μου είστε εσείς, οι συμπατριώτες μου» (vd)
- Ευχαριστήριο από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρίπολης
- Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2026: «Κοινότητες»






