"Έφυγε" ο Αντιστράτηγος και Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Γεώργιος Νακόπουλος, από το Παλαιοχώρι Γορτυνίας
Στις 27 Μαρτίου 2024, εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα, απεβίωσε ο Αντιστράτηγος και Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Γεώργιος Νακόπουλος, από το Παλαιοχώρι Γορτυνίας.
H εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29η Μαρτίου, στις 15:00, στο Ιερό Ναό Αναλήψεως (πλατεία Αναλήψεως-Βριλήσσια). Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, που ευρίσκεται επί της οδού Αναπαύσεως.
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1977 αναφέρει: "Ένας εξαίρετος, λίαν ικανός και προσοντούχος Αξιωματικός, υπόδειγμα ήθους και αξιακών αρχών!
Ο Πανάγαθος Θεός ας τον αναπαύσει.
Αιωνία του η Μνήμη.
Αξιομακάριστος!
Ευχόμαστε την από Θεού Παρηγορία στην εκλεκτή Οικογένειά του.
Το πένθος όλων μας βαρύ!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου."
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
Το Παλαιοχώρι και η μεγάλη οικογένεια των Νακοπουλέων αποχαιρετά με μεγάλη λύπη τον αγαπημένο συμπατριώτη και συγγενή, τον Στρατηγό Γεώργιο Νακοπουλο που έφυγε ξαφνικά στα 69 του χρόνια.
Θερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία αλληλεγγύης για ελεύθερα βουνά στον Κοσμά | Θα τραγουδήσουν Μποφίλιου, Μουτσάτσου, Βελετσιώτου και άλλοι!
- Μάκαρης: "Παρατεταμένος αποκλεισμός των χωριών Ίσαρη και Βάστα – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου οφείλει άμεσες απαντήσεις και λύσεις"
- Έναρξη Εκπαιδευτικής Δράσης για τις Φυσικές Καταστροφές στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Τρίπολης
- Κίνδυνος για τη γέφυρα στο Τουμπίτσι από τα ξεριζωμένα δέντρα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν (εικόνες)
- Γορτυνία | Ο Λάδωνας έχει φτάσει στα χωράφια και δίπλα στον κεντρικό δρόμο Τουμπιτσίου! (vd)






